Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 06.11.2006 г.
"Фолксваген" качва девойка върху капака и я "вози" 20 метра
Мъж загина на място, друг бере душа след тежка катастрофа
"Фолксваген" качва девойка върху капака и я "вози" 20 метра
Илияна ИВАНОВА
   20-годишната Гергана Георгиева от пернишкото село Студена, която бе ударена от лек автомобил "Фолксваген голф" в квартал Изток, е била "возена" повече от 20 метра върху предното стъкло на колата. Това заяви бащата на пострадалото момиче Милчо Пилищарски.
Бащата, чиято единствена молба в момента е детето му да се оправи, твърди, че девойката е пресичала правомерно на пешеходната пътека. Гергана всяка сутрин пътувала с автобус №18, за да отиде на работа в цветарски магазин. Затова и в сряда сутринта слязла от автобуса, изчакала го да отмине и понечила да пресече. Според свидетели на инцидента Гергана вървяла в края на пешеходната пътека. Малко преди да се качи върху острова между двете платна, върху нея връхлетял лекия автомобил "Фолксваген голф". На спирката е имало двама мои приятели, таксистите от близката стоянка също потвърждават думите им - колата се е движела с около 90 км/час, твърди бащата на потърпевшата.
От силния удар девойката била изхвърлена върху капака на колата, там с глава счупила предното стъкло и от струята останала залепена върху движещото се возило, твърдят свидетели. 36-годишната водачка успяла да спре чак след около 20 метра. Веднага след набиването на спирачките девойката паднала пред колата. Ако се е движела с 40 км/час, е щяла да спре по-рано, твърди бащата. Един от неговите приятели веднага изтичал да помогне на ранената девойка, извикал и екип на Бърза помощ.
Пострадалата веднага е закарана в ЦСМП с линейка. Лекарите констатират, че има временна загуба на паметта, комоцио и травми на мозъка. Констатирани са още счупен таз и фрактури на ребра. До петък лекарите все още не допускаха при болната нейните близки. Роднините получавали информация за състоянието на момичето само от лекарите и то в определени часове. Не знаем как е, не сме се виждали с нея и много се тревожим, моля се само детето да се оправи, за съдебни искове засега не сме и помисляли, искаме само истината да излезе наяве, допълни още Милчо Пилищарски. Според него виновната за инцидента шофьорка е позната на дъщеря му. Водачката била близка на собственичката на цветарския магазин, където Гергана работела.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система