Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 29.11.2006 г.
18-годишен краде наред в Рударци
Несигурни и дори опасни асансьори подлагат на риск живота на перничани
18-годишен краде наред в Рударци
Илияна ИВАНОВА
   Полицията задържа 18-годишен младеж, участвал в банда, разбила и ограбила множество вили в пернишкото село Рударци, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията. Униформените издирват и съучастниците на арестувания тийнейджър. По случая работят служителите от Второ Районно полицейско управление.
Бандата е действала в продължение на няколко месеца. През това време са били разбити множество вили, като апашите са прибирали всичко, което им е попадало пред погледа. С камион са били извозени откритите крадени вещи от жилището на крадеца, където са били съхранявани от него, до сградата на полицията. Униформените се натъкнали на домакински електроуреди, обзавеждане, електронна техника, посуда и други. Открити са няколко 10-литрови бутилки от минерална вода, пълни с домашна ракия. Бандитите не са подминали и ловните трофеи - сред плячката има еленови рога и препарирани пернати. От вилите са изнесени още и две маси за тенис, стара ръчна количка и инструменти. Има данни, че част от откраднатото вече е препродадено на трети лица.
До настоящия момент задържаният 18-годишен младеж с инициали И. И. не е бил познат на органите на реда с криминални прояви. Той е настанен в ареста на Районното полицейско управление за 24 часа. Издирват се и негови съучастници. Групата е действала по един и същ начин - прониквала е в частни къщи, на които стопаните отсъстват. Влизано е след разбиване на входната врата или на прозореца и е изнасяно наред. Крадените вещи са били превозвани с лек автомобил. Вероятно е била използвана и ръчната количка.
По случая е образувано досъдебно производство.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система