Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 27.02.2007 г.
Запорират банкови сметки на обвинени по аферата САПАРД
Самбисти тръшкат наред
Запорират банкови сметки на обвинени по аферата САПАРД
Любомира ПЕЛОВА
   Състав на Софийски градски съд е запорирал три банкови сметки в различни кредитни институции в размер на 30 хил. лева на фирми, чиито управители са сред седмината обвиняеми за източване на 7.5 млн. евро от програма САПАРД, съобщиха от столичния храм на Мелпомена. Забраненият достъп до въпросните банкови сметки е наложен, след като съдът уважи искането, направено от страна на Софийска градска прокуратура за обезпечаване на предвидената в закона глоба и отнемане в полза на държавата за престъпления по чл. 212, 321 и 253 от Наказателния кодекс, визиращи документна измама, участие в организирана престъпна група и пране на пари.
Съдът остави без уважение искането на СГП за налагане на запор и върху други сметки на фирми, управителите на които все още не са привлечени като обвиняеми.
Определението на СГС подлежи на обжалване в 7-дневен срок пред Софийския апелативен съд, гласи официаланата информация от съдебната институция. В петък ще бъдат гледани отново обжалваните от защитата на четиримата задържани по скандала САПАРД бизнесмени, сред които е и перничанинът Людмил Стойков. На първото съдебно заседание магистратите постановиха "задържане под стража", тъй като прецениха, че е налице реална опсаност да бъдат укрити материали и доказателства по делото. Адвокатите им обжалваха мярката, но съдебното заседание, насрочено за 23 февруари се отоложи, тъй като не бяха преведени и легализирани новите писмени доказателства по делото, изпратени от Германия.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система