Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 09.05.2007 г.
Час и половина с влак до София през Волуяк, иначе слизаш на Горна баня
Синдикатите са оптимисти за решаването на конфликта в "Стомана Индъстри"
Час и половина с влак до София през Волуяк, иначе слизаш на Горна баня
Илияна ИВАНОВА
   Пътуващите за столицата перничани ще губят по час и половина до 18 май, ако се качат на 9-те влака, пренасочени по трасето през Волуяк. Промяната се прави заради почистване на сервитута на железния път между Горна баня и Захарна фабрика от страна на Националната компания "Железопътна инфраструктура". Определените за това часове са между 9 и 12 и между 13 и 16 часа. През тези периоди композициите ще минават по обиколния път. Засегнати са пет бързи влака - два от Кюстендил, един за Кюстендил и по един от Кулата и от Благоевград. По обиколния маршрут ще минават по един пътнически влак за Кюстендил и Благоевград и два крайградски пътнически влака Перник - София и София - Дупница. С променено разписание ще се движат два бързи и два пътнически влака. Бърз влак № 6624 от Кюстендил за София ще тръгва в 17.34 часа, вместо в 17,10 часа. бързият влак № 6625 от София за Кюстендил ще тръгва в 16.50, вместо в 19.50 часа. Пътническият влак № 50208 от Перник за София ще заминава в 15.40 часа, вместо в 15.00 часа, а този с №60212 от Кюстендил за Перник - в 13.20 часа, вместо в 15.35 часа.
През този период в участъка Горна баня - Перник "Български дъражавни железници" ЕАД пуска допълнителен пътнически влак №10190, който ще заминава в 11.25 часа и ще пристига в 12.06 часа.
Промени в схемата за движение ще претърпят четири влака, които няма да се движат между София и Горна баня. Това са пътнически влак № 10110 Пловдив - Перник, който ще се движи до София и от Горна баня до Перник. Пътнически влак Перник - София ще се движи до Горна баня, вместо до София, а пътнически влак №50203 ще се движи от Горна баня до Перник, вместо от Централна гара. Горна баня ще бъде крайната точка и за пътнически влак 50206, тръгващ от Перник. В участъка между София и Горна баня пътниците ще се превозват с автобуси на столичния градски транспорт.
Почистването на сервитутната ивица през периода 7-ми - 18-ти май налага временно да бъдат отменени два пътнически влака: №60275 от София за Перник и №60276 от Перник за София. Клиентите на "Български държавни железници" могат да получат по-подробна информация от служителите на гишетата "Информация" и билетните каси в железопътните гари и бюра в страната.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система