Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
WARRIOR

|
Пуснато на: Пон Сеп 04, 2006 12:43 pm Заглавие: |
|
|
И моите постове се трият. Не стига че в тоя умрял форум пишат всичко на всичко 5 човека и то само на празници, а и някой се опитва да раздава правосъдие. Смешно е ! Вместо да правите реклама на форума и да привличате потребители, Вие ги гоните. Това си е Ваша политика и Вие си знаете най добре. Успех!
Както и да е, отново пуснаха БГПЛЕЙ http://bgplay.com/forums/index.php
servus! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Don_Ninoff Модератори

|
Пуснато на: Пон Сеп 04, 2006 1:25 pm Заглавие: |
|
|
когато постовете не отговарят на правилата ще бгъдат изтривани независимо колко е умрял,жив или както и да го наречете този форум.когато човек е положил труд да създаде нещо и го е предоставил да обществено ползване,а вие с извинение серете на труда му са необходими и тези мерки които предприемам
поздрави! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krisy

|
Пуснато на: Чет Сеп 07, 2006 3:40 pm Заглавие: |
|
|
WARRIOR написа: | Не стига че в тоя умрял форум пишат всичко на всичко 5 човека и то само на празници |
Всичко на всичко 5 човека пишат по празниците, защото не са безделници. Още повече на темата " Не купувайте еди кво си от еди къде си" с отговор "ЩО?" и след това "МИ ЩОТО ТАКА", не виждам кой какво може да пише.
И още нещо..... ти кво правиш в умрелия форум, ако не е тайна? _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
WARRIOR

|
Пуснато на: Чет Сеп 07, 2006 5:17 pm Заглавие: |
|
|
krisy написа: | WARRIOR написа: | Не стига че в тоя умрял форум пишат всичко на всичко 5 човека и то само на празници |
Всичко на всичко 5 човека пишат по празниците, защото не са безделници. Още повече на темата " Не купувайте еди кво си от еди къде си" с отговор "ЩО?" и след това "МИ ЩОТО ТАКА", не виждам кой какво може да пише.
И още нещо..... ти кво правиш в умрелия форум, ако не е тайна? |
Виж, при всички положения не влизам тук за да се заяждам, но постове като тези които посочваш е по добре да се трият, отколкото тези на латиница. Ако форума беше развит и се водеха нормални дискусии, съм съгласен да се спазват стриктно правилата на форума, но трябва да се съгласиш с мен, че тук е като в Хирошима след бомба, тоест няколко човека се опитват да спасят това, което е останало. И наистина бих се радвал ако форума стане по посещаван, това може и да е от полза на всички ни, но уви. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krisy

|
Пуснато на: Пет Сеп 08, 2006 8:09 am Заглавие: |
|
|
Тия разсъждения далеч не са за тази тема, но така и така тук почнахме.....
Първо ....... бях малко груба признавам, но все пак форума не си е умрял сам.
Второ ....... наистина хич не е розово положението тук, което мен лично ме дразни. Но каквато и тема да ми дойде на акъла, все се сещам за онези "Готини гаджета ли са перничани/ки?", които се превърнаха в някакво отвратително злословие, а не в градивна критика...... селянки, лоени топки, комплексари...
Ужас..........
Та в тази връзка хич не ми се пише нещо, дето незнам дали ще се разбере от мнозинството.
Хайде със здраве.... пък някой ако измисли нещо хубаво... подкрепям го! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Тодор&Живков

|
Пуснато на: Пон Авг 04, 2008 5:25 pm Заглавие: Отговор |
|
|
Форумат като цяло не е лош, но наистина има теми, които поне според мен модераторите и администраторите трябва да изтрият и да бъдат малко по активни в това да наказват потребителите нарушили правилника на форума.
Има интересни теми, но жалкото е , че много малко хора пишат в него. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
irenavel1

|
Пуснато на: Нед Сеп 21, 2008 10:56 pm Заглавие: |
|
|
БАЙ ТОШО ИЛИ КОЙТО СИ ТАМ,И АЗ СЬМ В ТОЗИ ФОРУМ ОТ 2 МЕСЕЦА,НО ПОНЕ ВЗИМАМ У4АСТИЕ.А ТИ МАЙ ИЛИ СИ В МАВЗОЛЕЯ,ИЛИ СИ СЕ ПРЕИМЕНУВАЛ МЕЖДУВРЕМЕННО!  _________________ NEMA NA4IN DA NEMA NA4IN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefanopolis
|
Пуснато на: Нед Сеп 28, 2008 12:40 pm Заглавие: ko |
|
|
hubav si e foruma ama puskaite po-interesni temi moderatorite
Кирилица моля! |
|