Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
draif
|
Пуснато на: Вто Яну 30, 2007 2:21 am Заглавие: Ква музика слушаш? |
|
|
ае хора въпроса е ясен покажете че перник не е града на чалгата.. вие сте _________________ слънце ...... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Don_Ninoff Модератори

|
Пуснато на: Вто Яну 30, 2007 1:41 pm Заглавие: |
|
|
ти сериозно ли мислиш,че Перник не е града на чалгата,е да преобладава и сръбското .кво да се прави ,че на съгражданите ни не им става без мазнотия,малшанс  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
draif
|
Пуснато на: Вто Яну 30, 2007 1:58 pm Заглавие: |
|
|
Don_Ninoff написа: | ти сериозно ли мислиш,че Перник не е града на чалгата,е да преобладава и сръбското .кво да се прави ,че на съгражданите ни не им става без мазнотия,малшанс  |
хаха ми не има си и хора които не слушат което им прае евалата
да не би да слушаш сръбско ? _________________ слънце ...... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Don_Ninoff Модератори

|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 12:30 pm Заглавие: |
|
|
да,когато реша че трябва да ми се приходи по естествени физиологични(големи)нужди.не е лошо да уважаваме родното производство на музикалната индустрия,но това което се булва в последните 10 години е меко казано фекалии,да не се засягат чага/сръбско/турсо/циганско и други подобни слушащи,но тези жанрове са далеч от представата ми за творчество(абати как звучи) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
draif
|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 2:48 pm Заглавие: |
|
|
хаха нали.. по непредвидени обстоятелства вчера ми се случи да влезна в планета пайнер клуб в студентски град и видях как една 80килограмова се беше качила на нещо като пилон и танцуваше под звуците на някфа пагубна за ушите ми мелодия.. то се раздрусаха едни телеса, размятахасе потни чела.. пхаха точно така трябва да се опитваме да се уважаваме с такива като тази тук _________________ слънце ...... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nask0
|
Пуснато на: Чет Юли 26, 2007 12:45 pm Заглавие: |
|
|
Бе кой какво иска да смърди да бръмчи и да се превъзнася чалгата си е чалга и сръбското сръбско повече хора го слушаме така че кой не иска да не го слуша.
Това е.
И само радио Ултра Перник. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
selskooro
|
Пуснато на: Пон Авг 20, 2007 10:32 am Заглавие: |
|
|
Евала колега !!!! Само радио Ултра Перник , а по отношение на чалгата и сръбското ,това е най - добрата музика , в комбинация на оркестрите , които ги пуска Dj Боби !!!! Забравихме и кючеците , които се въртат !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Тиана

|
Пуснато на: Съб Сеп 08, 2007 10:20 am Заглавие: |
|
|
Не всеки, който не слуша чалга се превъзнася... струва ми се. Но знам ли аз, не разбирам от тоя вид `музика`... Все едно да кажем, че някой, който слуша чалга и осъжда метъла, се превъзнася. По същият начин ми звучи
А Перник си е чалгарски град, не само от гледна точка на музиката. Но все пак ще отговоря по темата - слушам рок и метъл  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yassen

|
Пуснато на: Пон Сеп 17, 2007 8:37 pm Заглавие: |
|
|
Не сравнявайте сръбската музика с чалгата и особено с ЦИГАНСКИТЕ МАЗНИ КЮЧЕЦИ . В сръбската музика има стойностни композиции за разлика от помията на мангалите която ни залива отвсякъде Те ни претопяват нацията тези номадски племена Нашата култура и традиции са съвсем различни от техните, а ние какво правим Слушаме и попиваме тяхната "култура" Те станаха повече от нас, а освен това извършват 80% от престъпленията в родната на България! Престанете да им тачите културата - КАЖЕТЕ НЕ НА КЮЧЕЦИТЕ И ЦИГАНИЯТА
PS: По темата: В Перник преобладават хората слушащи елементарна музика по простата причина, че града е събрал утайката на България от черноработници с ниска интелектуална култура и образование Хубавото е, че града е близо до София и вече ги няма тези така привлекателни за черноработниците предприятия. Града се променя към добро и след години ще е съвсем различно място поради своето прекрасно местоположение  _________________ Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
avantasia

|
Пуснато на: Пет Окт 26, 2007 10:18 am Заглавие: |
|
|
За съжаление чалга или тъй наречения поп фолк ще има още дълго. Пак за съжаление това е една от малкото музики (ако въобще може да се нарече музика няколкото акорда) с която може да се изкарват пари. Поради тази причина не само в Перник, а навсякъде я има. Но нещата вече почти се оправят почти всеки месец, а и по-често вече има концерти които си заслужават. така че фенове не се предавайте ))) _________________ Животът е хубав!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
whatthefuck
|
Пуснато на: Пон Окт 29, 2007 9:07 am Заглавие: |
|
|
Аз незнам какво е това разграничаване... Всички сме ХОРА. Нали знаете... "Различни хора,различни интереси". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
avantasia

|
Пуснато на: Пон Окт 29, 2007 12:33 pm Заглавие: |
|
|
[quote="whatthefuck"]Аз незнам какво е това разграничаване... Всички сме ХОРА. Нали знаете... "Различни хора,различни интереси".[/quote]
Колкото и да не ти се ще разграничаване винаги е имало и винаги ще има - просто няма начин  _________________ Животът е хубав!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|