|
Перник Инфо www.pernikinfo.com
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
CECKA_BR Гост
|
Пуснато на: Нед Мар 23, 2008 7:22 pm Заглавие: ГАВРА С ЕДИН УЧИТЕЛСИ ТРУД |
|
|
КАКТО ПРАВИТЕЛСТВОТО СЕ ПОДИГРА С УЧИТЕЛИТЕ ТАКА И ЕДНА НОВО ИЗЛЮПЕНА КМЕТИЦА СЕ ПОДИГРАВА С ТРУДА НА УЧИТЕЛИТЕ ОТ ОСМО УЧИЛИЩЕ С КАКВО ПРАВО И НА КАКВА БАЗА ЩЕ КАЗВА ,ЧЕ ОБРАЗОВАНИЕТО НЕ БИЛО ДОБРО ТЯ ГОСПОЖАТА КМЕТИЦА НЕ РАЗБИРА ЛИ ЧЕ ОБИЖДА ВСИЧКИ ДЕЦА В ТОВА УЧИЛИЩЕ АМА КАКВО ДА СЕ ПРАВИ НА ТЯХ ВИНАГИ ИМ Е ПРОСТЕНО В ТЯХ Е НОЖА И ХЛЯБА КОЛКОТО НИ ОДРЕЖАТ ТОЛКО ЩЕ ЯДЕМ  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krisy

|
Пуснато на: Нед Мар 23, 2008 10:13 pm Заглавие: ДО ЦЕЦКА |
|
|
Много се чудех, в коя от трите теми, в които си се ИЗЯВИЛА, миличка, е най-подходящо да ти отговоря... Всъщност адски трудно ми беше да вникна в същността на всичките ти писания, но бъди сигурна, че това не се дължи на блондинския ми вид
Цитат: | С КАКВО ПРАВО И НА КАКВА БАЗА ЩЕ КАЗВА ,ЧЕ ОБРАЗОВАНИЕТО НЕ БИЛО ДОБРО |
Хахаха... що за глупав въпрос?!?!? Ми само от три твои поста съдя за това, без да имам нищо общо със сферата на образованието!!!
Бога ми, ако във всички училища в Перник, ви учат да пишете с ГЛАВНИ БУКВИ, да липсват всякакви препинателни знаци, да не проверявате безумния правопис... по-добре до едно да ги затворят... повярвай ми!!!
|
 |
rumians
|
Пуснато на: Сря Мар 26, 2008 10:42 pm Заглавие: |
|
|
Напълно подкрепям изказването на CECKA_BR ,като бих добавила,че с учителите,учениците и родителите се подигра не само госпожа Янакиева а и целият инспекторат! Хора не разбирате ли ,че всико е предрешено! Осмо основно училище го жертват с цел лични амбиции и интереси на определени хора ! Във всички медии се говори за осмо основно училище като "закрито". "Рекламата" на училището и на целият учителски колектив тече в пълна сила. Не прави чест на никой от тези които се опитват да опозорят труда на целият учителски колектив и на училище с 45 годишна история устоявайки единствено свои лични интереси.Не мога да се съглася с такава несправедливост, но всички ние сме безсилни,защото това е театър по сценарии, отлично изигран.Дори и медиите са купени и не поставят двете страни ,като равнопоставени,но такава ни е държавата:ПРОДАЖНА И ПОШЛА!!....... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chichovan4o
|
Пуснато на: Нед Мар 30, 2008 9:20 pm Заглавие: ДОКЪДЕ СТИГНАХМЕ ? |
|
|
ДОКЪДЕ СТИГНАХМЕ?
Kметът на Калкас вече е експерт по закриване на училища
Уважаеми перничани,
Дълго мислих преди да се реша да споделя с вас какъв потрес ме връхлетя като видях коментарите на кмета Надка Павлова на 26.03.2008 г. по кабелна телевизия „Кракра” относно закритото през 2006 г. училище в Калкас, на което аз бях директор и съветите, които тя си позволи да даде в публичното пространство за закриването на 8-мо ОУ в гр. Перник.
Възможно е стратегията на Общинското ръководство в тази насока да е правилна – това времето ще покаже. По интересното в случая е, че Надка Павлова през 2006 г. безпринципно подкрепяше стратегията на предишното Общинско ръководство, защото очевидно сградата на училището е била необходима за реализиране на спечелен проект. Сега обаче, по думите на Павлова, се оказва, че тя не е знаела какво е щяло да се случи с децата и персонала на училището в Калкас /което за мен е много недостойно/ и променяйки позицията си на 180 градуса, дава съвети как да се закрие друго училище(?!).
Дали с това афиширано без повод мнение в публичното пространство Надка Павлова не иска да покаже на сегашното общинско ръководство колко вярно ще му служи? Но аз и мои колеги – учители сме на мнение, че решаването на проблемите в образованието са несравними с поставянето на „подкожни инжекции”. Тук много на място идва българската поговорка: „Всяка жаба да си знае гьола!”.
Нина Зарева -
последен директор на бившето
14 ОУ „Иван Вазов” – кв. Калкас |
|
Върнете се в началото |
|
 |
perco

|
Пуснато на: Пон Мар 31, 2008 11:50 am Заглавие: |
|
|
Само не разбрах защо трябваше да чета словоизлиянията ти на две места или така може би е по-лесно забелязването на мнението ?!? И тоз chichovan4o много ми на помня на друг chicho, само че dan4o ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIDEO
|
Пуснато на: Пон Мар 31, 2008 1:37 pm Заглавие: |
|
|
абе тъпанар/перко /,ти друга работа нямаш ли си та само се заяждаш с хората от форума, ако не ти изнася този форум не го посещавай/ГЛУПАКО/  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
perco

|
Пуснато на: Пон Мар 31, 2008 1:54 pm Заглавие: |
|
|
[quote="VIDEO"]абе тъпанар/перко /,ти друга работа нямаш ли си та само се заяждаш с хората от форума, ако не ти изнася този форум не го посещавай/ГЛУПАКО/ [/quote]
абе острилко, имам си доста друга работа и искам като вляза във форума да не чета издиханията на плиткоумни госпожи с беден речник и култура колкото на членове на малцинствена група широко разпространена по нашите земи, това че изказването на мнението ми за вас е заяждане си е лично ваш проблем и аз лично ще си направя секуро след подобни високо-интелигентни изказвания като твоето УМНИКО/ЦО |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|