Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
SJEFAN
|
Пуснато на: Вто Ное 20, 2007 12:08 pm Заглавие: Издирва се |
|
|
Здравейте.И аз съм роден в Перник.но от 1984г вече живея из България.Издирвам моя позната с която загубих връзка отдавна.Казва се Бойка и живееше на ул Вихрен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TEO
|
Пуснато на: Сря Ное 21, 2007 1:19 pm Заглавие: и аз издирвам съученици |
|
|
Здравейте.И аз издирвам съученици, завършили Икономическият техникум"ВАСИЛ КОЛАРОВ" през 1984г.Класен ръководител ни бе Райчо Палигоров Надявам се да открия някой жив познат ,защото аз преживях нещо страшно.С уважение капитан ОТ РЕЗЕРВА ДИНЕВ. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TEO
|
Пуснато на: Чет Ное 22, 2007 8:48 pm Заглавие: преживяването |
|
|
Здравейте.Някой може би се пита какво пък толкова съм преживял.Преди 3 години през месец май ме заболя страшно главата.Болката от сутринта до вечерта не отшумя, дори напротив се е задълбочила и съм започнал да извършвам неадекватни движения.Тогава съпругата ми с помоща на мой комшии са ме закарали във Военна болница Плевен.Имам спомен от доктора който ме прие и как ми бие инжекция -след това спомените са ми като в мъгла.На 5-я ден са ме прегледали на скенер и са установили кървяща АНЕВРИЗМА в мозъка,сетне съм бил транспортиран до ВМА-СОФИЯ,където е извършена живото спасяваща операция. След нея обаче останах парализиран-ляв крак и ръка.В началото ползвах инвалиден стол,който в последствие замених с проходилка и бастун, а от скоро успях да проходя самостоятелно-благодарение на моята воля ,инат и проведените рехабилитации в БАНКЯ .ТУК В ПЛЕВЕН също открих добър рехабилитатор, който успя да раздвижи ръката ми от рамото и лакетя.В момента парализата е в китката и пръстите.А ко някой има подобни проблеми може би ще му помогна поне с информацияСледва продължение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Безименният

|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2008 10:31 am Заглавие: Re: и аз издирвам съученици |
|
|
[quote="TEO"]==========ОТ РЕЗЕРВА ДИНЕВ.[/u][/b][/quote]Вие не сте ли от Плевен. Колко малък е светът.....Това го дописвам:извинете не видях следващият ви пост, където уточнявате от къде сте. С вас се срещнахме на един сайт/на едно шоу/ съвсем наскоро, та от там знам инфо за вас. _________________ там където няма първи начин ,вторият начин е законният начин |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|