Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Biora
|
Пуснато на: Нед Фев 29, 2004 4:59 pm Заглавие: |
|
|
betina написа: | Слушаи философе-пишеме- как си искаме.тука не ти е училище и никои не ти гледа за правописни грешки.Просто това си е форум и как си искаш си пишеш.пише се барзо и се минава на други...Ти вместо да расиш мозак разгледаи какво става по света а не си седи само на село. интернет по света има и в телефонните кабини.Аз само давам предлоjение и мислиа че с повече усилие ординаторите могат да се използват не само за игри или да се правиат ниакои на интересни като расиат само глупости... |
jeno, struvash mi se mnogo jaka kaka ama neshto prosteesh horata po sveta izpolzvat internet dori i v telefonnite kabini, a nie glupavite tuk se uchim da pishem pravilno pyrvo na nashija si ezik, i posle da tozi na horata po sveta, za da im pravim chast ot neta, za da mogat te da si go polzvat ot chervenite budki (ima li oshte telefonni kabini v evropa), a nie da si pozvolim da so polzvame dokato dvijim s kolata ili lejim na plaja |
|
Върнете се в началото |
|
|
Biora
|
Пуснато на: Нед Фев 29, 2004 5:03 pm Заглавие: |
|
|
betina написа: | Слушаи философе-пишеме- как си искаме.тука не ти е училище и никои не ти гледа за правописни грешки.Просто това си е форум и как си искаш си пишеш.пише се барзо и се минава на други...Ти вместо да расиш мозак разгледаи какво става по света а не си седи само на село. интернет по света има и в телефонните кабини.Аз само давам предлоjение и мислиа че с повече усилие ординаторите могат да се използват не само за игри или да се правиат ниакои на интересни като расиат само глупости... |
hvana me, otplesnah si da ti otgovorja: prosto be, kaka, firmite za imoti ne sa si platili, za da im se update-nat objavite. Pari ot net se pravjat, no ne i v bylgarija. ne oshte, i ne ot seriozni raboti, kato obajvi za imoti |
|
Върнете се в началото |
|
|
West_boy13 Гост
|
Пуснато на: Нед Фев 29, 2004 5:26 pm Заглавие: Zenski boi-YES YES |
|
|
SAmo taka agresiq-da izleite 4yvstvata si.Kako Biora po drygiq vapros da pitam-kade e tva mesto deto e po-dobro ot Ezikovata(ne se zaqzdam-prosto ne go znam:) |
|
Върнете се в началото |
|
|
Гост
|
Пуснато на: Нед Фев 29, 2004 10:09 pm Заглавие: |
|
|
Be gledai, west boy, az cjal jivot sym vyrvjala po neutypkani pyteki i da ti kaja zatova ne haresvam ezikovata, kato institucija, a horata vytre se opredeljat imenno ot tazi instirucija. KAk da ti kaja, prekaleno mnogo sa go udarili na karizma, da de, na opakovka, i malko na sydyrjanie. Ima malka grupichka, koito sa bili tam i koito me kefjat, no pochti nikoi ot tjah ne e ostanal do kraja.
Pyk i na 30 km ot sf and the opportunities there, kak da stoish v ezikovata |
|
Върнете се в началото |
|
|
Deep Water
|
Пуснато на: Нед Фев 29, 2004 11:11 pm Заглавие: Re: Bravo Dalboka Voda |
|
|
West_boy13 написа: | Dalbokata Voda ne6to se obadi ot kalta hahah ko9i be6e tva ahahah dalbokata voda.Bravo maniak ti si ot moite hora nie vsi4ki se mreazim ahhaha.E nqkoi kato tebe rasqt mozak i se opitvat da rasezdavat-abe q hodi pikai pa si legai.Ne predi tva si piini malko vodka s kola da ti stane evala-Are o4akvam da se qdosa6 nali.Znae6 4e tvae celta nali AaAA.Dali sam jelan v ot tebe-mi kvo me ebe a da ne sam gei ta da iskam da sam jelan ot maz hahaha.Ti si edin mnogo qk hymorist-prodalzavai da govori6 ta da stava te4enie |
Da be, obadih se ot KALTA na "Targovska". Tam moje da zatyne6 do 6iqta v KAL. I sled tova az kato se izpikaq moga da te udavq napravo. Nali se napih ot vodkata i kolata deto 4erpi6. Nali sled kato pie6 trqbva i da se izpikae6. 6tom e avanta davai nasam. Az poisle 6te hodq da namerq cigan4etata i pak na avanta 6te se redime za kebab4eta i bira na sledva6tite izbori. Dano sled teq izbori ima napredak v obrabotkata na kalta. A otnosno tova dali 6e se qdosam..........xaxaxaxaxaxaxaxaxa.............da se qdosam. Az otdavna ne obra6tam vnimanie na takiva kato tebe. Samo se interesuvam ot cigan4etata i lepiloto deto go di6ame zaedno. |
|
Върнете се в началото |
|
|
West_boy13 Гост
|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2004 7:24 am Заглавие: Bravo Deep! |
|
|
Bravo-kebap4etata sa si ne6to veliko-ti go kaza.Lepilo-ne probvai s lak pak stava-a ti trqbva po malko koli4estvo.Targovska -v laina e lo6o e nema ni6to-ke go preziveem.Malko kozec i sam car. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Гост
|
Пуснато на: Нед Мар 07, 2004 6:54 pm Заглавие: Re: Bravo Deep! |
|
|
West_boy13 написа: | Bravo-kebap4etata sa si ne6to veliko-ti go kaza.Lepilo-ne probvai s lak pak stava-a ti trqbva po malko koli4estvo.Targovska -v laina e lo6o e nema ni6to-ke go preziveem.Malko kozec i sam car. |
west boy, kakyv ti e multiplikatora na 15te godinki ili koje bi trjabva da delim? |
|
Върнете се в началото |
|
|
West_boy13 Гост
|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2004 7:29 pm Заглавие: Moq Mozak e bolen |
|
|
Hahaha znae6 li>Razdeli 15 na3 psle go ymnozi po 12-i 6te poly4i6 na kolko godini e dedo.Apa akosaka6 da znae6 mene-he az ne go kriq kato tebe-az sam na 15g.Ti moje da si mnogo star i da go krie6.Nali vse pak vseki si ima komplexi.Taka taka-davai s teq izrazi-samo taka.Nema da se pla6i6i targovska o6te 6tom moze 4ovek da otide da si kypi obyvki e zna4i e razkopana mnogo zle.No pak stava.Are s netarpenie o4akvam sledva6tiq ti otgovor za da go analiziram i da razbera o6te pove4e ne6ta za teb.Davai brato-samo taka Moze i o6te hahahahhaha |
|
Върнете се в началото |
|
|
Biora
|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2004 1:58 pm Заглавие: Re: Moq Mozak e bolen |
|
|
West_boy13 написа: | Hahaha znae6 li>Razdeli 15 na3 psle go ymnozi po 12-i 6te poly4i6 na kolko godini e dedo.Apa akosaka6 da znae6 mene-he az ne go kriq kato tebe-az sam na 15g.Ti moje da si mnogo star i da go krie6.Nali vse pak vseki si ima komplexi.Taka taka-davai s teq izrazi-samo taka.Nema da se pla6i6i targovska o6te 6tom moze 4ovek da otide da si kypi obyvki e zna4i e razkopana mnogo zle.No pak stava.Are s netarpenie o4akvam sledva6tiq ti otgovor za da go analiziram i da razbera o6te pove4e ne6ta za teb.Davai brato-samo taka Moze i o6te hahahahhaha |
Hello, West boy, it's me, your old war-budie, Biora. Viper sega i men shte me zajade che se vliza predi da se pishe, no sym si razsejana jenka. Nali se seshtash che vse ne moga da povjarvam che si na 15. |
|
Върнете се в началото |
|
|
West_boy13 Гост
|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2004 6:44 pm Заглавие: Biora na 15 sam!!! |
|
|
Az sam na 15-tolkova li e sme6no-egati tolkova ne6ta mi predlozil toq skapan zivot 4e napravo mi e tapo.Dobre 4e ima hora kato tebe da me isly6at.Kvo mi pyka 4e i nqkoi dryg tva 6te go pro4ete.Az govorq samo istini-ni6to ne laza.Kato malak-nali ot togava zivota me prebva6e s my parents-posle are papa-spre da drink-oba4e se premestih-i nali tokav sam Perni4anin-4e 2godini ot 2001 do 2004 se izolirah i sprqh da ziveq.I posle estestveno-poneze nali ne znam 6to-me ydari 6ibaniq-diabet-demek zamalko 6te da ymra>Da da pykna-behpod40kg a visko 175-e smetai ti sega kvo e bilo.No si nay4ih yroka i zapo4nah da ziveq.Makar i s diabet-podobre ot predi.Stiga da ne napi6a nov sapynen serial-ama vsi4ko e istina.I kvo mi pyka 4e nekoi koito ne poznavam(nqmam predvid tebe)6te q pro4ete.Tva e tema ytre da go obsazdat v kra4mata.E sa i doide i ne6to drygo-kazi mi kak se otkazva na 4ovek oito iska da te pravi dilar na xtazi i treva-a kak!Ko mi pyka 4e nekoi tyka ytre 6te go razglasi-az sam lyd i 6te oceleq.Nali ama vaprosa e kak tva 6te stane-kak da my otkaza kato mi obe6tava pari,kyrvi inezavisimost!!!!!!!Aaaa ka stva tva |
|
Върнете се в началото |
|
|
Sasho
|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2004 7:51 pm Заглавие: |
|
|
Абе хора какво стана тука, няма ме две седмици (може и три ) и Вие се избихте...я по споко |
|
Върнете се в началото |
|
|
West_boy13 Гост
|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2004 9:31 am Заглавие: 4Pd na Mirela |
|
|
Iskam da pozdravq Mirela koqto dnes ima 4rd!Are da e ziva-izdrava!Are da se napiqt qkata!Samo kazvam 4e zivee na yl.Vardar!Samo tva are 4aY>Debelaci!Bazikam se be eeei!Zamalko da se varzete hahahhahahahahahha |
|
Върнете се в началото |
|
|
anonim Гост
|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2004 12:23 pm Заглавие: Re: 4Pd na Mirela |
|
|
[quote="West_boy13"]Iskam da pozdravq Mirela koqto dnes ima 4rd!Are da e ziva-izdrava!Are da se napiqt qkata!Samo kazvam 4e zivee na yl.Vardar!Samo tva are 4aY>Debelaci!Bazikam se be eeei!Zamalko da se varzete ]
lele ti si mnogo zleeeeeeee |
|
Върнете се в началото |
|
|
Biora
|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2004 2:09 pm Заглавие: |
|
|
west boy, ubivat me neadekvatnostite ti. napravi si edin topic 'Jackass' i si rysi kakvoto ti e kef znaesh che sym ti fenka, no ponjakoga prekaljavash |
|
Върнете се в началото |
|
|
Безименният Гост
|
Пуснато на: Нед Апр 04, 2004 3:31 pm Заглавие: |
|
|
Абе вие нема ли най-накрая да си инсталирате кирилица..... Да не мислите ,че е лесно да се четат египетските ви йероглифи Ало ,Перник-не излагайте кюмуро........... |
|
Върнете се в началото |
|
|
|