|
Перник Инфо www.pernikinfo.com
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
um4ooo
|
Пуснато на: Сря Май 10, 2006 12:00 pm Заглавие: Малко полезни предложения |
|
|
Здравейте! Аз съм нов във форума на моя любим град! Аз съм собственик на два големи и полезни портала за софутер - www.thefreezone.info и www.software-bg.org. Но защо Ви говоря това? Първо искам да се представя и да Ви дам няколко полезни съвета, които може да направят портала и форума по-добри за нас потребителите.
Първото нещо, което предлагам на админите е да премахнат опцията за активиране на потребителите по пощата. Скъпи админи, ние със вас сме колеги, повярвайте, знам от личен опит, че това само дразни и забавя потрбителите, особено, като имаме в предвид, че българите сме мързелив народ и искаме всичко да стане по възможно най-лесния начин за нас. Отначало ме подразни многото време, което чаках да получа това активационно писмо - това хич не улеснява, нито радва новите потребители и впечатленията стават малко негативни още от самото начало.
Второто нещо, което предлагам е да добавите нови имоушънки, тези са прекалено изтъркани и са по default във phpBB, пък да не говоря, че са много скапани.
Трето. Вземете вкарайте още няколко стила за форума, че този по подразбиране е много тъп и при това стар, желателно е едния да е светъл, а другия тъмен, за да може по този начин да се обхванат всички претенции.
Четвърто. Ако сложите една статистика за посещенията на сайта ще е много добре, все пак, ако искам да рекламирам при вас, нали трябва да зная, колко са уникалните посещения в сайта.
Пето. Цари пълен безпорядък, всеки пише на различни езици, спами си както иска и както пожелае, масово не се спазвата правилата на форума, ако има изобщо такива, недейте така. Все пак това е сайта на един голям град, не е на някоя циганска махала.
Шесто. Можене да обновите форума, с обновлениято, които излизат за phpBB, в тях има подобрения в сигурността на форума, подобрения във опциите и други подобни, не го подценявайте.
П.С. Съжалявам, ако съм засегнал някой, не съм целял това. Искам просто да се опитам да помогна по някакъв начин и да изразя мнението си по въпроса. Знам, че само админите могат да го направят и точно за това се обръщам към тях. Дано съм Ви бил полезен! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Kikata
|
Пуснато на: Нед Май 21, 2006 9:25 pm Заглавие: |
|
|
Идеята е много добра, но надали ще се осъществи , защото като гледам какъв безпорядък е тука нещо ми подсказва че ще си остане така.
Админите съвземете се накрая и оправете форума и го направете по интересн за нас потребителите, така ще му вдигнете и посещаемостта!
Началната идея на сайта и форума е много хубава, сега само трябва да го потдържата сериозно!
Хайде нека направим това място приятно за посещенията на перничани и не само!
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
|
um4ooo
|
Пуснато на: Вто Май 23, 2006 7:26 pm Заглавие: |
|
|
Kikata написа: | Идеята е много добра, но надали ще се осъществи , защото като гледам какъв безпорядък е тука нещо ми подсказва че ще си остане така.
Админите съвземете се накрая и оправете форума и го направете по интересн за нас потребителите, така ще му вдигнете и посещаемостта!
Началната идея на сайта и форума е много хубава, сега само трябва да го потдържата сериозно!
Хайде нека направим това място приятно за посещенията на перничани и не само!
Успех! |
Мерси за подкрепата! Само ако бях админ на тоя сайт, щях да го направя наистина като Лас Вегас, ама жалко, че явно няма админи, които да го обичат и да се грижат за него! Може да говоря с кметицата по този въпрос, но без майтап! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Kikata
|
Пуснато на: Нед Май 28, 2006 3:04 pm Заглавие: |
|
|
um4ooo написа: | Мерси за подкрепата! Само ако бях админ на тоя сайт, щях да го направя наистина като Лас Вегас, ама жалко, че явно няма админи, които да го обичат и да се грижат за него! Може да говоря с кметицата по този въпрос, но без майтап! |
И да говориш невярвам да стане нещо, защото сайта май не се потдържа от община Перник, техния сайт е pernik.bg.
ПП: хехе говори с кметицата това лято в Перник да има бирфест и Планета Прима |
|
Върнете се в началото |
|
|
Don_Ninoff Модератори
|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 10:08 am Заглавие: |
|
|
форума е частен,ако може така да се каже и е направен на доброволни начала,поддържа се в свободното време,а поради липса на интерес от перничани е в това състояние
за бирфест говорите,няма да е лошо но на подходящо място,че не ми се гледа поредната цигания на площада
Последната промяна е направена от Don_Ninoff на Вто Юни 13, 2006 8:18 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
|
um4ooo
|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 9:23 pm Заглавие: |
|
|
Точно за това, че е частен, трябва да се поддържа. Разбирам да беше държавен, ама не е. Атакъв сайт www.pernik.bg не съществува. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Don_Ninoff Модератори
|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 8:20 am Заглавие: |
|
|
самият ти показваш липсата на интерес относно форума(време за отговор)хората основали форума си имат достатъчно ангажименти за да се занимават с нещо от което никой няма интерес |
|
Върнете се в началото |
|
|
um4ooo
|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 11:17 am Заглавие: |
|
|
[quote="Don_Ninoff"]самият ти показваш липсата на интерес относно форума(време за отговор)хората основали форума си имат достатъчно ангажименти за да се занимават с нещо от което никой няма интерес[/quote]
Значи ръководството на форума е отговорно за това. Вие като всички други институции в България си замазвате очите и се оправдавате с потребителите, докато е така този сайт няма да потръгне. Не сравнявам сайта с институция. Как искате сайта да се посещава, като не е атрактивен и интересен, от както е качен форума бас давам, че нищо не е пипано по дизайна на форума. Аз също не бих се захванал в такъв сайт да поствам често. Това е ваша грижа - да го направите по-интересен и посещаван не е моя. За да има интерес от страна на потребителите, нали трябва да го рекламирате някъде, за да разберат хората за него и да го посещават. Не говоря за платена реклама, а просто да го пуснете в други форуми и по този начин да се разпространи. А това, че не приемате моите съвети, които могат да окажат влияние върху посащаемстта на сайта и съвсем друг въпрос и се нарича безотговорност към това, което се прави, но в случая не визирам теб, а ръководството, колкото и да боли това е самата истина. Един сайт за да успее трябва да се поддържа от администраторите и модераторите му това го знам от личен опит и съм 100 сигурен, че ако се напраме нещо различно ще има положителна промяна. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Kikata
|
Пуснато на: Сря Юни 14, 2006 1:01 pm Заглавие: |
|
|
[quote="um4ooo"]Точно за това, че е частен, трябва да се поддържа. Разбирам да беше държавен, ама не е. Атакъв сайт www.pernik.bg не съществува.[/quote]
Съществува, това е официалния сайт на общината, ето ти и скрииншот:
http://pernikbg.hit.bg/pernik.bg.JPG
а относно този сайт, вече си казах мнението, наистина трябва повече потдръжка и реклама и би станал доста интересно място за посещения. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Galena
|
Пуснато на: Съб Авг 04, 2007 12:42 pm Заглавие: |
|
|
Мисля, че не е честно да нападате така създателите на сайта, както и форума. Не стига, че няма друго място, където човек да си изрази мнението за пернишките щуротии, пък вие сега и тези хора откажете. Малко ред в темите, и готово.
Пък вместо все да поучаваме, нека да дадем някакви градивни предложения. Може пък и някой рУководител да ги прочете случайно!!! _________________ Вярвай в себе си! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Безименният
|
Пуснато на: Пет Окт 31, 2008 3:04 pm Заглавие: |
|
|
А сайта pernik.bg няма форум. Там има само информация-официални съобщения, новини, и тем подобни. _________________ там където няма първи начин ,вторият начин е законният начин |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|