Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 19.09.2007 г.
Нов автобус получи Седмото
Нова генерация общински съветници влизат в ОбС от коалиция "БСП-БСД-НЛ"
Нов автобус получи Седмото
Станислава БОЯНОВА
   Нов училище автобус подари вчера Община Перник на 7-мо основно училище "Георги Сава Раковски". Превозното средство е с 27 места и е предназначено за пътуващите 20 ученици от закритите училища в селата Расник и Мещица.
Община Перник благодари на 7-мо училище, че прие предизвикателството да стане нов дом за тези дечица, каза кметът Антоанета Георгиева. Миналата година нямахме възможност да осигурим специален транспорт, който да отговори на нуждите на малчуганите. Затова днес подаряваме на 7-мо ОУ тази жълта бубулечка, за да може децата от Расник и Мещица да идват спокойно на училище, а пък през останалото време училището да си ползва автобуса, както намери за добре, допълни Георгиева.
Аз искам да благодаря за този подарък на нашата община в лицето на кмета Антоанета Георгиева и нейния заместник Зоя Асенова, защото е много важно пътуващите деца да дойдат на време, да се приберат на време и всички да бъдат спокойни, че нещата са на ред, каза директорът на учебното заведение Анелия Нонева.
Шофьора на автобуса ще бъде включен в щатното разписание на 7-мо училище и ще има трудов договор, средства за бензин ще бъдат подсигурени от Общинския бюджет.
Тази година в школото се обучават 260 ученици от 1-ви до 8-ми клас. От тях 5 деца са определени за ресурсно обучение, тъй като са със специални образователни потребности, уточни директорът на учебното заведение. Има и едно дете с индивидуална форма на обучение, защото е с физически увреждания и на инвалидна количка. В момента то посещава Дневния център "Добро сърце", защото условията ни в училище все още не позволяват то до се обучава в тази сграда, обясни Нонева.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система