Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 10.03.2008 г.
Вътрешният министър пристига днес
Творби на наши деца ще пътуват за Париж
Вътрешният министър пристига днес
Любомира ПЕЛОВА
   За втори път от началото на 2008 година вътрешният министър Румен Петков пристига на посещение в Перник.
Заедено с кмета на общината Росица Янакиева и директора на ОДП комисар Димитър Шереметев, той ще обсъди развитието на проекта за монтирането на видеоохранителна система в "горещите" точки по отношение на натовареност на движението и на пътните инциденти в Перник. Като вече съобщи градоначалникът Янакиева, камери ще има на входните и изходните пътни артерии, около училищата, в центъра на Перник, най-натоварените кръстовища.
Днес вътрешният министър ще връчи на директора на ОДП в Перник ключовете на 11 нови автомобила, които обеща при посещението си преди около месец за първата копка на новата сграда на Първо РПУ. Сред тях щ има и едно високопроходимо возило, необходимо за охраната на външната граница на България и Европейския съюз.
На днешната визита ще бъде обсъдена и работата на пернишките полицаи след направените наскоро кадрови промени, състоянието на криминогенната обстановка в района, свършеното досега от органите на реда по разследването на двата най-тежки инцидента от тодина насам - опитът за убийство на бащата на Райко Кръвта и показният разстрел на Николай Христов - Хайо.
Ще се обсъждат и начините за разчистване на борча, натрупан от бившата местна администрация към ОДП. Над 400 000 лв дължи на дирекцията общината за заплатите и разходите на Общинска полиция, призна директорът на ОДП комисар Шереметев. Ще се търси начин парите да бъдат издължени от финансовото министерство, за да не се утежнява общинския бюджет.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система