Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 11.03.2008 г.
Вътрешният министър повози лично с червения "Форд" кмета Янакиева
Масирани проверки в строителството започна Инспекцията по труда
Вътрешният министър повози лично с червения "Форд" кмета Янакиева
Любомира ПЕЛОВА
   Румен Петков връчи ключовете на десетте нови автомобила за ОДП
Кметът на Перник Росица Янакиева вчера бе първият пасажер в единдтвения червен "форд", който е част от попълнението от десетте нови автомобили, получени от Областната дирекция "Полиция". Повози я лично вътрешният министър Румен Петков, който пристигна в града, за да предаде колите на директора на ОДП - комисар Димитър Шереметев.
На импрозизираното тържество присъстваха и областният управител Иван Димитров, народните представители Ненко Темелков и д-р Симеон Василев, началникът на кабинета на министъра Александър Петров.
Освен десетте нови коли за ОДП, вчера пристигнаха още три. Два леки автомобила и един високопроходим - Лада Нива" получи и Областната дирекция за пожарна безопасност и защита на наслението.
Спорна работа и безаварийно пътуване пожела на пернишките полицаи отец Борис от централния храм "Св.Иван Рилски" отец Борис, който отслужи вчерашния водосвет.
"В политиката на МВР първостепенен въпрос е модернизацията, създаването на добри условия за труд на нашите служители, създаването на добри социални предпоставки, за да чувстват те грижата на държавата към тях и да бъдат сигурни и спокойни в своята работа. През последните две години ОДП - Перник получи 11 нови автомобила, вчера получи още десет. С това практически приключваме един много труден период за цялото министерство - пълна подмяна на автопарка, с който работят нашите служители. Надявам се до средата на следващата година да приключим и с изграждането на новия сграден фонд , с което по същество ще бъда решени битовите проблеми на полицията в Перник", каза на тържеството вчера вътрешният министър Румен Петков.
"Винаги съм си давал сметка за проблемите, пред които ежедневно са изправени служителите на вътрешното министерство. Затова ведомството, което аз оглавявам, винаги е поставяло като приоритет решаването на проблемите на ОДП тук - и като техническо обезпечаване, и като осигуряване на въоръжение. През последната година в тази посока сме инвестирали около 240 000 лв Специално благодаря за съдействието на кмета на общината Росица Янакиева и на народните представители Ненко Темелков и д-р Симеон Всилев при изграждането на цялостната система за сигурност Перник и на системата за видеонаблюдение" каза още вътрешният министър вчера в Перник. Той пожела на новия ръководен екип на дирекцията сила, воля, характер в гарантирането на спокойния живот в общината.

Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система