Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 28.03.2008 г.
Любовна драма, завършила с двойно самоубийство потресе Перник
Любовна драма, завършила с двойно самоубийство потресе Перник
Любомира ПЕЛОВА
   Любовна драма, завършила с двойно самоубийство потресе ПерникЗагиналата 35-годишна жена чакала дете
Двойно самоубийство, станало рано сутринта вчера, потресе Перник. Мъж и жена са се хвърлили от шестия етаж на жилищен блок в пернишкия квартал "Изток". Загиналите на място след смъртоносния полет - 32-годишният Тодор Йорданов, наричан с прякора Цигането и три години по-голямата от него Иванка Бисерова, са живеели на семейни начала в апартамена на Тодор. Жилището се намира в бл.34 на ул."Юрий Гагарин" в Перник, от прозореца на което са сложили край на живота си двамата. Съседи разказаха, че от апартамента често долитали бурни разправии. По-младият Тодор обичал чашката и обикновено след злоупотреба с алкохол правел скандали на Иванка, в основата на които стоела ревността. Наскоро обаче той се похвалил пред комшии, че чакат дете. Твръдял, че спрял с пиенето и дори си намерил постоянна работа. Двамата с Ваня се събрали да живеят заедно миналото лято. Тя имала дете от първия си брак, за което се грижела нейната майка. Жилището й било през няколко блока.
Инцидентът вчера е станал между 6 и 7 часа. Малко преди това Тодор купил от махленската кръчма "Арония" бутилка водка и ваучер за мобилен телефон. Според хората от квартала завчера вечерта пак бил сред редовните й посетители и въпреки твърденията, че е обърнал гръб на алкохола,пил до късно, поискал от познат и 20 лв назаем. Хората от блока твърдят, че видел ли се с пари в джоба,Тошо Цигането поглъщал промишлени количества, предимино концентрати.На трезво бил свестен, но обърнел ли няколко напитки, ставал неконтролируем, избивало го на скандали и побои. Посягал периодично и на Иванка, дори и когато станало ясно, че е бременна и носи детето му. Кавга имало и в нощта преди двойния смъртоносен полет от шестия етаж. Според съседите, крясъците от жилището и женския плач се носели до един часа след полунощ.
Труповете на двамата самоубийци са открити от съседи, тръгнали на работа. Сигналът за разигралата се в бл.34 драма е подаден в полицията около 7 часа. Вчера на мястото на трагедията и в жилището криминалисти и следователи извършваха обстоен оглед.
Според първоначалните данни следи от насилие не са открити, съобщиха от пресцентъра на ОДП. Повече подробности може би ще станат ясни днес, след като бъде извършена аутопосия на труповете. Живеещи в блока допускат, че ревнивият Тодор може да е замислил предварително смъртоносния скок и първо да е погълнал достатъчно водка за кураж, после просто да е грабнал Иванка и заедно с нея да е скочил от прозореца на апартамента. Не изключват и възможността най-напред да я е бутнал, после да е скочил след нея. Повечето съседи смятат, че двамата са отнесли със себе си тайната за фаталния "полет" от шестия етаж. Жилището в бл.34 било собственост на починалия баща на Тодор. Там, след като майка му заминала за Италия, Цигането живеел най-напред сам, после с Ваня. Хората от квартала разказват, че и двамата самоубийци не били от най-работните. Цигането отвреме на време изкарвал по някой лев в строителството. Споделял, че може да спре да пие, но признавал, че не може да спре да ревнува неофициалната си половинка.
Вчера наблюдаващият прокурор от пернишката Окръжна прокуратура Николай Цветков съобщи, че по време на огледа в апартамента на Тодор на масата са намерени три вилица и три чаши до бутилката от водка. Това говори, че е възможно да има и свидетел на драматичните събития в жилището. Дори да си е тръгнал преди това, издирваният гост евентуално би могъл да хвърли повече светлина върху случилото се в ранното мартенско утро в бл.34. Основните версии, по които работят криминалистите и прокуратурата са две - двойно самоубийство или убийство, извършено от Цигането поради ревност и под влиянието на изпития алкохол, след което той е последвал любимата си през прозореца.




Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система