Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 21.05.2008 г.
Младите ог ГЕРБ усвояват тайните на новата дясна политика
Младите ог ГЕРБ усвояват тайните на новата дясна политика
Любомира ПЕЛОВА
   Лидерът на ГЕРБ откри първия национален семинар на МГЕРБ на тема "Новата дясна политика - местно и европейско измерение", който се проведе в Старозагорски минерални бани. Приветствия към младежите отправиха и председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов и евродепутатът Румяна Желева.
В ПП ГЕРБ за разлика от останалите партии в България съществува демокрация и е пример, че в страната ни могат да се развиват партии базирани на ценности. Виждайки сегашното състояние на държавата, обгърната от корупцията на тройната коалиция, доказана за пореден път от нежеланието на управляващите да затворят безмитните магазини, заменките и лъжите й, ние разчитатме на новаторството и необремененото мислене на младите хора в страната , сподели Борисов.
В България нараства броя на хората, споделящи десните ценности, но много хора все още не могат да направят разлика между леви и десни политики. В тази връзка, с този семинар се проведе градивна дискусия с младежи от цялата страна относно новата дясна политика и нейните български и европейски измерения.
Специално за семинара на МГЕРБ в България пристигна г-н Йозеф Сайер, заместник-председател на групата на ЕНП-ЕД в Европейския парламент, както и д-р Андреа фон Белов , ръководител на бюрото на фондация "Конрад Аденауер" за България. Те споделиха с младежите на ГЕРБ своя опит и впечатления от развитието на десните политики в Европа и предизвикателствата пред провеждането им в най-големите десни партии в Европейския парламент и Германия.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система