Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 07.08.2008 г.
Пребиха столичен полицай на метри от дома му в Перник
По половин хилядарка сметки за вода навъртени в Бучино
Пребиха столичен полицай на метри от дома му в Перник
Любомира ПЕЛОВА
   Ще има задържани, твърди директорът на ОДП комисар Шереметев
Столичен полицай бе пребит жестоко близо до дома му в Перник. Петдесетгодишният Георги Райчев се прибирал вкъщи с автомобила си - "Форд Сиера". Колата е управлявал 26-годишният му син.
Скандалът, при който е бил смазан от бой Райчев, станал на кръстовището на улиците "Стара планина" и "Протожерица" в пернишкия квартал "Ралица". Полицаят влязъл в разпра с неизвестни лица, които са били с лек автомобил "Фолксваген голф". Поводът, според запознати, е бил нежеланието му да се съобрази с поставена от тях "бариера" - колата, паркирана напреко на самото платно. Избухнал скандал и жесток побой. Освен многобройни юмруци, ритници и вероятно палки, служителят на СДП е получил и тежък удар с тъп предмет в черепа. Сега той е настанен с различни травми и комоцио в пернишката МБАЛ "Рахила Ангелова". Гневът на бандитите се излял и върху колата на полицая, която е смачкана до неузнаваемост. "Нанесените материални щети на возилото са сериозни. Предприети са всички действия за установяване на извършителите и втори ден в дирекцията на полицията се привикват за разпит различни лица", гласи официалната информация на ОДП.
Засега обаче резултати няма. Самоличността на побойниците остава да тъне в анонимност. Оказало се невъзможно да бъдат привикани и евентуалните свидетели на скандала, при който е пребит полицай, а колата му е потрошена. Всички ги е хванала някаква странна амнезия, заяви вчера в неофициален разговор директорът на ОДП в миньорския град комисар Димитър Шереметев. Според него арести обаче ще има. Няма да оставя никой да превръща Перник в частен град и да си разиграва коня, нарушавайки законите. Това няма да мине", бе категоричен полицай №1 на Перник.
Всъщност ситуацията "не чух, не видях, не разбрах" си има обяснение.И то е страх.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система