Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 12.08.2008 г.
И Перник се включи в в Световният ден на младежта
Задържаха побойника, заподозрян, че е счупил черепа на полицай
И Перник се включи в в Световният ден на младежта
Вяра МОМЧИЛОВА
   По повод 12 август, Световният ден на младежта, ден по-рано перничани проведоха състезателна инициатива, наречена "Играта". Инициативата е на ДАМС и се провежда в осем български града. Освен Перник, другите градове, в които ще се реализира инициативата са Плевен, Пловдив, Кърджали, Смолян, Ямбол, Шумен и Стара Загорa. В тях ще се организират различни мероприятия, като кръгли маси, еко-срещи, забавления.
В Перник "Играта" се проведе в градския парк. Инициаторите от областната координация по младежки дейности към ДАМС, с представител Михаела Седевчева, и съмишлениците им от ''Младеж" , "Обектив" и БМЧК се погрижиха за добрата организация. Не ги стреснаха и недотам добрите климатични условия. Община Перник също се включи в Състезателната инициатива, със свой представител - експерта по спортни и младежки дейности Иво Денов.
В Играта участваха 4 отбора от по 5 човека. Всеки отбор излъчи и по един свой представител за участник в журито. Капитаните на отборите бяха представители на сдруженията-участници и организатори, а освен тях и представители на сдружение "Българска федерация по футбол на маса"както и представители от Дневния център за възрастни хора с увреждания. Състезанието се проведе в четири тура: боядисване на пейки, почистване на отпадъци в района на парка, оказване на долекарска помощ на пострадал и състезание по джаги.
ДАМС бяха осигурили наградния фонд - награди и купи за победителите.А за всички участници имаше грамоти, значки и тениски със логото на Държавната агенция за младежта и спорта.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система