Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 04.12.2008 г.
15 години затвор грозят пернишки дилър, хванат с дрога за 3,5 милиона лева
"Миньор" потопи "Черно море" на дъното след 125 минути игра
15 години затвор грозят пернишки дилър, хванат с дрога за 3,5 милиона лева
Любомира ПЕЛОВА
   Георги Здравков Николов, опитал да мине през Кулата с 60 кг хероин
Изправиха пред петчленен състав на Окръжния съд в Благоевград 34-годишния перничани Георги Здравков Николов, задържан на 12 септември т.г. на ГКПП - Кулата от антимафиоти и инспектори от отдел "Митническо разузнаване и разследване" . При обиск на мерцедеса, с който Николов искал да напусне страната, в специално пригоден тайник на автомобила му "Мерцедес" са открити 60 килограма хероин, пакетиран в пресовки от по 500 грама, които той опитал да изнесе в Гърция. Според експертите стойността на дрогата е за близо 3,5 милиона лева.
Срещу нашенецът е повдигнато обвинение в опит за контрабанда на високорискови наркотици, наказанието за което, според Наказателния кодекс е лишаване от свобода за срок от 15 до 20 години и глоба от 200 до 300 хиляди лева.
Адвокатите на 34-годишния пернишки наркодилър опитаха вчера в едно и също съдебно наказание да променят мярката за неотклонение "задържане под стража", която Николов изтърпява в ареста в Петрич и да приключат делото в условията на съкратено съдебно следствие. Тъй като двамата защитници на перничанина не успяха да се споразумеят който двата варианта на съкратената процедура, делото бе отсрочено за 19 декември.
Още преди началото на съдебното заседание Николов се оплакал, че в килията му се вие свят и има силни болки в главата. Те били резултат от удар с щанга в главата при обир, на който станал жертва наркодилърът в столицата. За следващото заседание на петчленния съдебен състав е назначена съдебномедицинска експертиза, на делото ще трябва да бъдат представени и медицинските документи за здравния статус на Николов.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система