Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 09.12.2008 г.
Дивотински истории - баща простреля сина си при семеен скандал
Петнадесета победа за "Енергетик"в северната група
Дивотински истории - баща простреля сина си при семеен скандал
Любомира ПЕЛОВА
   При огледа в дома им открити вещи със съмнителен произход, голямо количество оръжие и боеприпаси
Баща простреля сина си след семеен скандал в пернишкото село Дивотино. При огледа на мястото на инцидента криминалистите открили и иззели и солидно количество незаконно притежавано оръжие, боеприпаси и вещи със съмнителен произход.
Разправията между 43-годишния Антон Иванов и баща му - 71-годишния Иван Денков избухнала в неделя, в късния следобед. Според първото съобщение в дежурната част на Областната дирекция на МВР в Перник, бащата е наранил с огнестрелно оръжие сина си в района на предмишницата. 43-годишният Антон е откаран в пернишката болница "Рахила Ангелова". Резултатите от прегледа показали наистина, че има лека огнестрелна рана, оказана му е медицинска помощ, но вместо вкъщи, дивотинецът се озовал в ареста на полицията за 24 часа. Криминалистите, поели случая незабавно, смятат, че е възможно той да се е наранил сам при неправилно боравене с огнестрелно оръжие.
При обиска на къщата му полицаите намерили и иззели 6 газови пистолета, пригодена с употреба с бойни патрони, пушка, ключодържател за стрелба с бойни патрони тип "Оса", множество други боеприпаси, лаптопи, електрически контактори и други вещи.
Вчера криминалисти от ОД на МВР продължиха да извършват нови огледи и претърсване на семейния имот в Дивотино. Иззети са още много вещи с неизяснен произход, които според криминалисти най-вероятно са крадени. Започнали са експертизи и идентификации на находките в къщата в Дивотино.
Антон Иванов е криминално проявен, познат е на полицията с изключително агресивното си поведение, с кражби и като прекупвач на крадени вещи, съобщи регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов.
Според кмета на Дивотино Пламен Захариев в основата на стрелбата лежат семейно-битови проблеми. Бащата Иван Денков се развеждал със съпругата си, между него и бившата му жена имало скандали за имоти, а синът взел страната на майка си.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система