Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 13.03.2009 г.
В Минния запалиха свещички в памет на своя съученик
Над 52 милиона лева е бюджетът в Перник за кризисната 2009 -та
"Миньор" разгроми "Славия" и почти се класира за полуфинал
В Минния запалиха свещички в памет на своя съученик
Любомира ПЕЛОВА
   Съученици на жестоко убития на 7 срещу 8 март в Перник девекласник Алберто Йорданов запалиха свещички в памет на тийнейджъра. В голямото междучасие вчера юношите и девойките от Професионалната гимназия по енергетика и минна промишленост "Христо Ботев", където убитото момче учи от януари до деня на жестоката си гибел, се събраха в двора на учебното заведение на мълчаливо бдение. С тях бяха и преподавателите от школото. Педагозите обясниха, че инициативата не е огласена предварително и се опитали да я запазят в тайна, тъй като децата били в шок и искали да запазят преживяваното в момента далече от любопитството на репортерите.Пред снимката на момчето бяха положени много цветя. Тийнеджърите не желаеха да бъдат снимани, бягаха и от репортерските диктофони, молеха да бъдат оставени на спкойствие, за да изживеят шока от трагедията. Младите хора не само от гимназия "Христо Ботев" осъждат категоричино зверското убийство. Специално с възпитаниците на последното за Алберто учебно заведение работят и психолози от фондация ПУЛС.
Ситуацията в учебното заведение, а и в града е аналогична на онази от преди пет години, когато есента на 2004 година 17-годишният Кристин Иванов беше зверски убит от свой връстник и съученик.
Случилото се миналата седмица е някакъв страшен римейк на вече разиграла се трагедия, коментираха перничани. Притеснени родители си задават въпроса:"Какво се случва с децата ни?" И не могат да намерят отговор защо едно възпитано момче от добро семейство, какъвто е случаят с Владислав, се превръща в убиец.



Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система