Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 01.04.2009 г.
Секта започна кампания "от врата на врата" в Перник
"Лукойл Нефтохимик" спечели срещу "Миньор" в зала "Бойчо Брънзов"
Секта започна кампания "от врата на врата" в Перник
Зоя ИВАНОВА
   Наивници могат да си поръчат и наръчници по темата
"Доброволци" представители на Свидетели на Йехова, обикаляха вчера от врата на врата из пернишкия квартал "Тева", за да набират желаещи за поредната си сбирка - увери се на място репортер на «Съперник». В последствие стана известно, че подобни рейдове е имало и в други квартали на града. Настойчиви като представителите на ТЕЦ и ВИК, пред вратите прилично облечени мъж и жена старателно обясняваха на всеки отворил, че ги канят на специално отбелязване годишнината от смъртта на Исус! Краткото послание естествено е прикрепено със съответните брошурки. От тях става ясно, че поредната проява е в радомирския младежки дом. За по-наивните се предлагаше и талон, срещу който да се поръчат съответните материали.
Годишнината от смъртта на Исус тази година се пада на 9 април след залез слънце. И това според Свидетелите на Йехова е най-важното събитие в историята и заслужава общото ни внимание.
Тази секта е сред най-противоречивите, преди време дори беше повод за общогражданско негодувание сред перничани - припомнят паметливи. В официален сайт е поместена информацията, че тя е забранена в 14 страни членки на европейския съюз. В същото време тя има законна регистрация в дирекцията по вероизповеданията. Което я прави законна. Така че остава чисто личното ни отношение, ако то е негативно, да бъде демонстрирано по време на подобни визити. Особено преди големите християнски празници, които ни чакат.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система