Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 21.04.2009 г.
Заподозреният за двойното убийство перничанин се е предал сам
Мартин Димитров – Маката остава задържан под стража
„Миньор” падна от „Спартак” и остана 15-ти в „А” група
Заподозреният за двойното убийство перничанин се е предал сам
Любомира ПЕЛОВА
   Мярката за неотклонение ще се гледа вероятно на 22 април
Заподозреният за двойното убийство пред столичния клуб „Соло”, на ъгъла на улиците «Витоша» и «Позитано», който смъртоносно наръга с нож в гърба вратаря на националния отбор по хокей на лед Кирил Въжаров на 21 години и 24-годишния Васил Александров и рани приятеля им Кирил Димитров се е предал сам в полицията в Перник.
В неделя, около 3 часа през нощта И.Т. е отишъл в Областната дирекция на МВР и е направил самопризнания. Час по-късно младежът, който в продължение на около два дни се е укривал в родния си край, е преведен в столичната дирекция на вътрешните работи. Според информация на директора на ОД на МВР комисар Димитър Шереметев, при проведените процесуално-следствени действия в Перник са претърсени два адреса, но издирваното момче не е било открито там. По-късно то само се е предало на органите на реда, придружено от адвокат.
Предстоят разпити и процесуално-следствени действия по доказване на деянието, съвместно със Софийска градска прокуратура. Зам.-градският прокурор на столицата Роман Василев каза само, че мярката на Тодоров ще се гледа в законоустановения срок, вероятно на 22 април.
Трагедията се разигра на Велика събота, около 4.00 часа сутринта. Две групи младежи излезли пред входа на дискотеката и започнали разправия, която преминала в пиянски бой. Първата групичка се състояла от три момчета. Двама от тях - Кирил Въжаров и Васил Александров, са били ранени смъртоносно с нож в гърба. Преди броени дни вратарят Въжаров бе титуляр при победата на България срещу Мексико с 10:3 на Световното първенство по хокей на лед в група Б на втора дивизия.
Третото момче бе ранено и впоследствие е откарано във ВМА без опасност за живота.
Нападателят бе избягал с такси. Охранителни камери обаче заснели автомобила. Полицията е разпитала таксиметровия шофьор. Часове след двойното убийство възрастна жена постави четири бели рози върху кръвта на убитите в центъра на София младежи. Часове след трагедията на мястото на кървавата трагедия още личаха следите от кръв.

Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система