Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 28.04.2009 г.
Двама перничани потънаха в неизвестност от пет дни
Двама перничани потънаха в неизвестност от пет дни
   Единият от тях е заподозрян за убийството на Хайо
Двама перничани – син на полицай и заподозрян за убийство са в неизвестност мече пети ден, твърдят добре информирани източници. Станислав Ангелов, по-известен в миньорския град като Сиси, е един от петте заподозрени за убийството на наркобоса Николай Христов – Хайо. Един от най-големите наркодилйъри в целия Югозапад бе показно разстрелян миналата година в самия център на Перник. Заедно с него е изчезнал и синът на дългогодишен служител на пернишката полиция Кирил Христов - Багера. Случаят не е потвърден от ОД на МВР. Директорът на ОД на МВР комисар Димитър Шереметев през целия ден вчера на вдигаше телефона си.
Според неофициално информация, в последния работен ден на миналата седмица привечер Станислав извикал от пернишка дискотека Краси Багера. От тогава двамата са в неизвестност. Никой повече не ги е видял. Според осведомени, рано сутринта вчера в Перник е бил открит лек автомобил БМВ. В луксозното возило били открити находки от кръв и мозък. Предполага се, че колата има връзка с двамата изчезнали.
Според бивши криминалисти Станислав се е занимавал със събиране на залози от черно тото и на лихви по борчове, дадени от местни лихвари. За Багера пък се говори, че е гравитирал около наркобандата на Хайо, разпространявала дрога в пернишкия квартал Изток. Осведомени твърдят, че Христов не е криминално проявен, но в града вървяла приказка, че преди време е посягъл към наркотици.
Със Сиси и Кирил изчезналите през последните две години от Перник представители на подземния свят стават петима. От 29 май 2007 г. в неизвестност са наркобосовете от кв.Изток Кръстьо Кръстев - Кръстето и Бойко Славчев, който бяха спрягани като дясната ръка на друг виден представител на местния ъндърграунд – показно разстреляния през 2005 година Васил Арарски - Райко Кръвта. Изчезнал се води и друг член на бандата от Изток - Димитър Гиздов. За него се говори, че е бил забелязан в Испания. Гиздов, Кръстев и Славчев бяха подсъдими по една от мегаделата в Перник за организирана престъпна групировка, занимавала се с разпространение на наркотици. Съдът наложи на Кръстьо Кръстев и Бойко Славчев присъди лишаване от свобода за по 5 години при първоначален общ режим на изтърпяване и глоби от по 20 000 лв. Димитър Гиздов бе осъден на 2 г. условно с 5-годишен изпитателен срок. Глоба не му бе наложена, защото е оказал съдействие при разследване деянията на престъпната група.
В късните следобедни масове вчера инфоромирани съобщиха, че в района на кв.Мошино е открит неидентифициран труп на мъж. На място заедно със следователите са били директорът на ОД на МВР комисар Димитър Шереметев и окръжният прокурор Пламен Найденов.
Едва след 17 часа от пресцентъра на МВР изтече информация, че в района на пернишкото сметище е намерен трупът на 25-годишния Кирил Христов, който изчезнал в петък вечерта и е бил обявен за издирване от родителите му. Христов е бил прострелян с два куршума в главата.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система