Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 20.07.2009 г.
“Вихрен” отнесе перничани в последната им контрола в Банско
Топят Рашо Кърпата за убийството на Румен Алфа
Отново замерят с камъни мотрисите на БДЖ за София
Рязаха желязо, за да спасят човешки живот при катастрофа
Църквата „Св. пророк Илия” в Мошино на 170 години
Делото срещу регионалния лидера на „Атака” прехвърлено в Перник
“Вихрен” отнесе перничани в последната им контрола в Банско
Яне АНЕСТИЕВ
   Бевшият миньорец Кирил Джоров определен за играч на мача
Перничани приключиха първия си подготвителен лагер със загуба с 0:2 от “Вихрен” в курортния комплекс “Пири” в Банско. През първото полувреме възпитаниците на Филип Филипов буквално прегазиха колегите си от “Миньор” . Още в първите минути футболистите на “Вихрен” обсадиха вратата на перничани.В седмата минута Русев бе изведен в наказателното поле на “Миньор”, но Иванов се намеси навреме и изби топката. При добавката обаче новакът Ангел Абушев със страхотен шут от 20 метра изпрати топката под напречната греда за 1:0.В 13-ата минута Момчил Милчов центрира от корнер високо пред наказателното поле на Миньор и там с глава Десислав Русев бе точен за 2:0.Натискът на футболистите от “Вихрен” бе тотален. В 15-ата минута Емил Тренков развинти отляво защитата на “Миньор”, центрира удачно в наказателното поле, но Десислав Русев от 4-5 метра слабо успя да отклони коженото кълбо и не затрудни вратаря Иванов.По-късно Стоев от Вихрен изведе Русев пред дъгата на наказатлното поле на “Миньор”, нападателят с левия крак със стархотен шут разтресе напречната греда зад Иванов.
До края на първото полувреме нови качествени контраатаки сътвориха Руслан Иванов, Владимир кабранови Десислав Русев, но до покачване на резултата не се стигна.След почивката двамата старши треньори на “Вихрен” и “Миньор” дадоха шанс и на футболистите от резервната скамейка. Перничани заиграха по-добре и търсеха начин да превземат вратата на Вихрен, тон за това даде Христо Господинов, който се нае с диспечерски функции, насочваше удобни топки по фланговете на колегите си, но Емил Тренков и Кирил Джоров играха на висота и отнеха всякакви надежди на колегите си от “Миньор” да достигнат до промяна на резултата.В последните минути от този контролен мач влезлите в игра Светльо Петров и Джайеоба имаха шанс за отбелязване на трето попадение във вратата на “Миньор”, но не бяха точни в завършващата част на удара. С добра игра от “Вихрен” се отличиха Руслан Иванов, Владимир Кабранов и Десислав Русев. В този мач не взеха участие заради контузии Светльо Георгиев и Кирил Андреев от “Вихрен”.
Този мач изгледаха ръководството, треньорският щаб и футболистите на “Монтана”. Старши треньорът на новия член на “А” група Стевица Кузмановски заедно с помощника си Радое Смилянич и главния селекционер на Вихрен Иван Динев определиха за играч на мача Кирил Джоров. Всички те споделиха, че Джоров наистина може да играе в далеч по-голям отбор от “Вихрен” с качествата си, които показва.
Резултат:
Вихрен – Миньор 2:0
Голмайстори:1:0 Абушев 7-ма, 2:0 Милчов 13-та
Вихрен: Годжев, Джоров, В.Георгиев, Тренков, Павлов, Р.Иванов, Кабранов, Стоев, Милчов, Абушев, Русев(Терзийски, Харизанов, Велков, Св.Петров, Попвасилев, Джайеоба)
Миньор: Ив.Иванов, Ашимов, Цветков, Валмир, Витанов, П.Петров, Руменов, Евтимов, Марков, Ив.Стоянов, Василев(Димитров, Крумов, Хазуров, Олегов, Михайлов, Трифонов, Златков, Мутафов, Господинов, Николов)
Главен съдия: Христо Ростосков
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система