Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 17.08.2009 г.
Бившият губернатор сдаде властта, новият седна на «горещия» стол
Ревизоро: Натискът върху митниците е наистина огромен
Бракониерски мрежи извадиха специалисти от езерото Байкал
„Левски” излъга „жълто-черните” на сефтето на обновения стадион
Чака ви 300 лева глоба, ако ходите без лична карта
ЧЕЗ започва разговори с ДКЕВР за заплащането на електроенергията
Бившият губернатор сдаде властта, новият седна на «горещия» стол
Любомира ПЕЛОВА
   С мъжки подарък срещна Иван Димитров наследника си Иво Петров
Здраве, късмет, успех, спорна работа в името на жителите на региона пожела в петък старият областен управител на Перник Иван Димитров, сдавайки властта на новия губернатор Иво Петров.
С китка здравец го посрещнаха пред сградата на областната администрация депутатите от ГЕРБ Петър Петров и Владислав Николов, активисти на политическата сила, симпатизанти. Не липсваше и традиционното менче с вода, за да върви по вода работата на новия пернишки управник.
Досегашният губернатор на региона припомни, че влизащият в кабинета му Иво Петров получава едно добро наследство. Пернишка област е сред водещите в страната по отношение на нова и реконструирана пътна инфраструктура, постигнати успехи в сферата на здравеопазването и социалните дейности, образованието, реда и сигурността. И те се дължат на добрата координация в работата на народните представители, областната и общински управи, регионалните представителства на държавните структури. „Синхронът в дейността на тези институции е изключително важен, затова пожелавам на колегата да го запази. Спорна работа пожелавам искрено на новия областен управител на Перник и нека не забравя, че в мое лице има приятел, към когото може да се обърне за помощ в труден момент – аз съм готов винаги да подам ръка” каза още досегашният губернатор Иван Димитров, пожелавайки на своя „наследник” още веднъж сполука в предстоящия му път. Иво Петров получи от предшественика си и един мъжки подарък – бутилка „Губернаторско вино”, плакетът на Перник и стилен комплект писалки, с които да подписва само документи, които са в интерес на добруването на хората от региона.
Новият областен управител върна жеста със скъп комплект писалки и химикалки, припомняйки, че подаръкът му е не само за изпроводяк, а и за скорошния рожден ден на ексгубернатора Иван Димитров, който на 15 юли навърши 49 години.
Да работи в името на добруването на хората от областта, заяви вчера, встъпвайки в длъжност, Иво Петров. +На 5 юли България даде вота си на политическа партия ГЕРБ в един труден за България момент. Ние имаме амбиция, сили и възможности да доведем истинските европейски стандарти до всяко кътче на България. Аз лично поемам ангажимента заедно с моя екип да направим така, че всеки жител на Пернишка област да се чувства наистина европеец. Сигурност, спокойствие, още по-добра инфраструктура, качествено здравеопазване, образование са основните ми приоритети за идните години. Благодаря на моя предшественик за приемствеността и за предложената помощ. И когато имам нужда от помощ или съвет, ще се обръщам към него, защото вярвам в приятелството, защото заедно с добронамереността, с добротата те крепят всеки човек”, каза още новият областен управител на Перник, вдигайки наздравица с чаша бяло вино.

Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система