Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 10.12.2009 г.
Радмила Нешева взе приза за MVP на осмия кръг в НБЛ
Намалели са пазарните цени на жилищата в Перник
Национален рамков договор в здравеопазването все пак ще има
Пернишките лекари против позицията на лекарския съюз
С автобиографичен филм бе представен в Перник актьорът Иван Иванов
Двойно увеличени сигналите за домашно насилие в Перник
Радмила Нешева взе приза за MVP на осмия кръг в НБЛ
Яне АНЕСТИЕВ
   Камелия Михалкова зае второто място в класацията
Най-полезната състезателка в осмия кръг на Националната баскетболна лига при жените се казва Радмила Нешева от състава на Миньор Перник. Плеймейкърът на перничанки се представи много убедително при победата на отбора й срещу Славия и с коефициентът сиот 28 пункта заслужено получи званието. Нешева бе в игра 39 минути, през които вкара 30 точки, овладя 5 борби, подаде 3 завършващи паса и отне топка и така допринесе за втория успех в лигата на своя тим. Второто място се пада на съотборничката на Нешева – Камелия Михалкова. Тя също бе със сериозен принос за победата над Славия. Коефициентът й бе 25 след дабъл дабъл от 24 точки и 11 борби, към които добави 3 откраднати топки и 2 асистенции.
На трето място в петицата се подрежда чуждестранна състезателка. Това е Наталия Ануфру иенка от редиците на Дунав Еконт. Тя поделя позицията си с друга чжденка – Трейси Едуардс от Лукойл Нефтохимик,като и двете имат еднакъв коефициент от 22. В сблъсъкът между отборите на двете състезателки Ануфриенка претърпя загуба въпреки 23 точки, 7 борби, 2 асистенции и блок. За победата на бургазлийки Едуардс допринесе с 19 точки, 9 борби и отнета топка. Последната позиция в идеалната петица на кръга се заема от Даниел Бъргин от Дунав Еконт. След отличния мач в турнира на ФИБА Еврокъп, в дербито с Лукойл Бъргин завърши с 19 точки и 10 борби, а коефициентътй бе 21. Най-добрият шести играч на кръга е Мария Желязкова от Берое 07. Тя влезе от пейката и за 15 минути игра вкара 15 точки и по една борба и открадната топка.
Най-резултатен играч стана и носителката на званието най-полезен играч на кръга – Радмила Нешева със своите 30 точки в противниковия кош. Най-много борби овладя Анна Римпова от Берое 07. Състезателката на старозагорския тим доминира за 14 борби в подкошието, 7 от които в нападение. Най-много асистенции – по 7 раздадоха Албена Бачкова от Славия и Нели Пашева от Беоре 07.
В защита активна бе Стефка Николова от Славия с 4 откраднати топки, а от „чадърджиите” никой не блестеше, като най-доброто постижение е 1 блок. В този кръг това направиха цели 9 състезателки
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система