Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 14.12.2009 г.
Пернишкият наркодилър Пупи се отърва само с куршум в бузата
Изправиха отново пред Темида двама братя за присвояване
Разнообразна народна музика ще омайва перничани в Двореца
ДВСК инспектира заведенията преди Коледа и Нова година
Фирма „Феромагнит” работи за американска фирма по договор
"Жълто-черните" надвиха и "Сливен" и са на четвъртфинал за Купата
Пернишкият наркодилър Пупи се отърва само с куршум в бузата
Любомира ПЕЛОВА
   
Презпределение на пазара на дрога – една от версиите за стрелбата

Пернишки наркодилър оцеля по чудо след стрелба пред местно заведение, отървавайки се само с куршум в бузата. Екшънът се разиграл пред кафене "Оазис" в квартал Мошино на областния град в петък около 20,30 часа, съобщиха от полицията.
35-годишният Петър Крумов - Пупи седял в заведението с негов авер, също криминално проявен. Двамата си нещо говорили и след като раздумката приключила Пупи си тръгнал. Изстрелите прозвучали, когато решил да се качи в колата си. Наркодилърът бил прострелян в областта на главата. Според осведомени килърът се криел в района на кафенето. Когато Пупи излязъл, той се приближил и стрелял с пистолет по него почти от упор, а след това избягал.
"Бил е с качулка на главата и пострадалият не е успял да го разпознае. В заведението е имало много хора, защото стрелбата е била в най-оживеното време", твърдят информирани.
Крумов веднага бил закаран в пернишката болница. Медиците установили, че куршумът е разкъсал бузата на Пупи, избил му няколко зъба и наранил челюстта му. Въпреки че няма опасност за живота на пострадалия,което станало ясно и от направения скенер, по желание на близките му Пупи е транспортиран във Военно-медицинска академия в столицата.
"След стрелбата са предприети спешни оперативно-издирвателни и заградителни мероприятия, за установяване на извършителите. Проверени и разпитани са много хора и работата продължава. Органите на реда все още изясняват вида на оръжието, с което е извършено покушението. Мястото на покушението внимателно бе претърсено от криминалистите. В претърсването на района са били включени и полицейски кучета. Порверявани са били дори контейнерите за смет. На мястото на инцидента е работила до късно през нощта и подвижната криминална лаборатория. Директорът на ОД на МВР комисар Диян Нанов, също е бил на мястото на инцидента.
От полицията уточниха, че Пупи има легален бизнес с автоморга и продажба на авточасти – втора употреба. Криминалистите работят по множество версии. Основната обаче е, че опитът за убийство е заради преразпределение на наркопазара.
Пупи е от групата на показно разстреляния през февруари 2008 г. накодилър Николай Христов - Хайо. Според осведомени той гравитирал около Златко Баретата. Групата се занимава с разпространение на дрога в центъра на Перник. През последната година бандата завзела и част от наркопазара в квартал Изток, твърдят запознати.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система