Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 10.02.2010 г.
Апропо
Бойко Борисов като арменския поп
Две първи и едно второ място спечелиха ездачите от „Давид”
Нови изисквания за самоосигуряващите се
Кметът на Перник посрещна естонския посланик Рейн Ойдекиви
Апропо
   ХУБАВО Е ДА ИДВАТ ПОСЛАНИЦИ ПО НАШИТЕ КРАИЩА, АКО НЕ ЗА ДРУГО, поне да не губят дипломатическа форма. Така де, казал е народът „Залудо оди, задудо не седи”. Та все може нещо и да се случи – я инвенстицийка в ново производство, я сделчица по време на криза, я бартерче, я културен обмен, я просто обмяна на опит. Вчерашната визита на естонския посланик, макар и проучвателна, е все пак знаменателна. Демек, не сме забравени от света и още има хляб в нас. Важното е да си живуваме с ортаците от Европейския съюз, щото може да си потрябваме. Кризата все някога ще свърши и ще си припомним някои стари обещания, които може и да ни огреят.
ЗАМЕСТНИК-МИНИСТЪРКАТА НА ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЯТО ОНЯ ДЕН посети града ни, сякаш беше заместнкик-министърка на външните работи. Такава дипломация обади, че чак да се не надяваш. Нашите я бяха прикарали за пари и за твърдо обещание да прехвърли образователната ни система от първа във втора група, обаче срещата премина по протокол като във Ватикана. За пари – ни дума, ни вопъл, ни стон. А обещанието беше в бъдеще неопределено време – евентуално догодина, може би или ако позволят условията. Хубавото е поне, че такива срещи са без пари! Щото знаем една друга мъдрост „Човекът взе парите и каза „Ще видим!”. Зам.-министърката каза само „Ще видим”. Което си е чиста икономия на средства, които могат да бъдат вложени в оптимизиране на училищната мрежа. И в бъдеще да каним само по-перспективни зам.-министри, които поне да обещават.
ДНЕС ПЧЕЛАРИТЕ ЧЕСТВАТ СВОЯ ПАТРОН СВЕТИ ХАРАЛАМПИЙ. Като как се е задало снеговито и дъждовно време берекетлията година може и да им се размине. Небесният им покровител комай обърка ваксата, като ги дари повече с празни пожелания, отколкото с реално подпомагане от еврофондовете.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система