Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 13.07.2010 г.
Младежкото СДС в Перник избра ново ръководство
Децата на пернишките металурзи почиват безплатно на море
След Световното
апропо
”Радомир метал индъстрийз” ще си прави свой соларен парк
Половината места във VIP - ложата продадени
Младежкото СДС в Перник избра ново ръководство
Александра ИЛИЕВА
   
Християн Даскалов стана негов председател

Ново ръководство си избра младежката структура на СДС в Перник на проведеното през уикенда отчетно-изборно събрание. За председател бе избран 21-годишния студент по “Администрация и управление” Християн Даскалов. Секретар на организацията стана Васил Иванов - IT специалист, завършил “Компютърни-медиини технологии” в НБУ.
Младите демократи си поставиха сериозни цели и предвиждат да активизират младежката общност в Перник чрез поредица от инициативи и проекти, насочени към подобряване на условията за реализация на техните връстници в града и общината. Новото ръководство на МСДС Перник изработи и своите приоритети за дейност през следващата година, в които заложи на обучението и развитието на капацитета на своите членове и симпатизанти, в унисон с основните цели на СДС, описани в устава на организацията – “Да бъде партия на способни, предприемчиви и уверени в себе си граждани, които могат да поемат отговорност за себе си, за своите семейства, за своите общности, за управлението на общините и държавата”.
МСДС Перник ще се включи и във възобновяването на дейността на младежката организация на национално ниво, каквито са приоритетите за развитие на партията, ръководена от Мартин Димитров. Младите ще продължат да дебатират по проблемите на Перник и да търсят решение за тях чрез ежемесечни тематични дискусии, срещи с местната общественост, гражданския и неправителствен сектор, както и с млади хора с десни убеждения и виждания за развитието на града от други политически сили.
В момента в структурите на СДС в цялата област текат отчетно-изборни събрания, във връзка с влизането в сила на новия устав на партията. Предстоят събрания за преизбиране на общинското и областното ръководства. На провелото се заседание, младите от СДС подкрепиха местния лидер Бойко Бойков и издигнаха неговата кандидатура за втори мандат начело на СДС Перник.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система