Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 02.08.2010 г.
Над 600 перничани-социалисти на традиционния събор на връх Бузлуджа
Поредната кариера взриви напрежението в Радомирско
Месец на майстора
apropo
Рокерски престъпни банди настъпват към България
„Миньор” загуби,но не се изложи на старта на „А” група
Над 600 перничани-социалисти на традиционния събор на връх Бузлуджа
Александра ИЛИЕВА
   


Над 600 перничани участваха в традиционния събор на връх Бузлуджа. Съборът, който всяка година събира хиляди хора с леви убеждения, се проведе на 31 юли.
Тази година Националният събор на левицата бе под надслов „Воля за промяна! Сила за деиствия!” В местността „Историческа поляна", под връх Бузлуджа, членове и симпатизанти на БСП отбелязаха 119-тата годишнина от социалистическото движение в България и празника на БСП - 2 август.
Преди началото на празничния митинг - концерт бяха поднесени венци и цветя на Паметника на свободата на връх Шипка. Председателят на НС на БСП Сергей Станишев и членове на ръководството на БСП поднесоха венци и цветя на Барелефа на основоположниците на партията, на Паметника на партизаните от Габровско-Севлиевския отряд и на Паметника на Хаджи Димитър.
Секретарите на ИБ на НС на БСП връчиха членските карти на 119 новоприети млади членове на партията от различни области на страната. В рамките на националния митинг - концерт бе връчена и годишната награда на Фондация „Институт Николай Добрев" и наградата на НС на БСП за политическа журналистика и публицистика „Георги Кирков – Майстора”. Представена бе и кампанията на БСП за прием на нови членове на партията. В края на националния митинг своето послание към членовете и симпатизантите на левицата отправи лидерът на БСП Сергей Станишев.
За доброто настроение на присъстващите допринесоха с изпълненията си Марияна Попова, Орлин Горанов, Петя Буюклиева, Поли Паскова, Здравко Мандаджиев, Делян Дъбов, Александра Жекова, Владимир Димов, рок-група „Лорд”, фолклорни певчески групи и др. Водещи на събитието бяха Николай Априлов и Рада Георгиева. Вечерта бе представена и младежка програма с участието на група „Грамофон", Елена Иванова и др.

Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система