Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 20.08.2010 г.
МСДС ще прави през есента политическа академия в Перник
В Радомир чакат нова програма за такса смет
Кърлежи и бълхи тръгнаха и по плочниците в Перник
Хора на света
апропо
В "Давид" помагат на деца с церебрална парализа
МСДС ще прави през есента политическа академия в Перник
Александра ИЛИЕВА
   
Подобна академия вече тръгна на национално ниво

Политическа академия за сини лидери смята да направи в Перник младежката организация на СДС, съобщи Христиан Даскалов, председател на структурата
МСДС е сравнително млада организация в Перник, но хората, членуващи в нея, имат желание и енергия за работа, ето защо те трябва да си развиват капацитета, да подобрят лидерските и организационните си умения, отбеляза Даскалов.
“Идеята ни е тези хора да вършат работа, но да са запознати с това що е дясно, какво представлява СДС, каква е историята на партията, да имат по-добра комуникация със своите колеги в екипа, със своите приятели и познати от общността в Перник, с медиите. Да овладеят спецификата на политическото говорене, за да може когато излезе един младеж от младежката организация на СДС пред колеги или група перничани, и поиска да предаде посланието и идеите, които има СДС, да може да го направи интелигентно и професионално”, допълни лидерът на МСДС.
На национално ниво вече се провежда национална академия за млади политически лидери от цялата страна. В началото на август завърши вторият модул на Политическата академия на Съюза на демократичните сили в град Велико Търново.
Даскалов предвижда в пернишката политическа академия да се обучават младежи от цялата област от общинските организации на СДС. Академията ще бъде в няколко модула в различни направления – история на СДС, на дясното и десните политики, лично мнение и комуникации.
“Искаме да направим това нещо с поредица от семинари с присъствието на изявени политици, управленци, експерти от СДС и от гражданския сектор, които да обучат нашите младежи и силната младежка организация да тръгне от ниво експертен капацитет. Искаме възможно най-много хора да бъдат обучени. Идеята е след това обучение хората да тежат на мястото си”, допълни Даскалов. Началото на академията е планирано за месец септември.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система