Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 18.01.2011 г.
ТИЯ ОТ БДЖ-ТО, ДЕТО КРАЛИ ОТ СОБСТВЕНОТО СИ ПРЕДПРИЯТИЕ
Изберете
Чужденците на фестивала
Концерт на "Граовска младост"
2771 малчугани загряват
Бизнесът си иска обещаното от държавата
ТИЯ ОТ БДЖ-ТО, ДЕТО КРАЛИ ОТ СОБСТВЕНОТО СИ ПРЕДПРИЯТИЕ
Валентин ВАРАДИНОВ
   ТИЯ ОТ БДЖ-ТО, ДЕТО КРАЛИ ОТ СОБСТВЕНОТО СИ ПРЕДПРИЯТИЕ, са най-лесни. Просто са си подписали заповедите за уволнение моментално. И без това в железниците е мътна и кървава, та началниците се чудят как да оптимизират персонала. Затова всеки случай като горния им е добре дошъл. И понеже такива случаи не са рядкост, нищо чудно защо се отчита, че съкращенията в БДЖ са приключили, икономиите са направени и се очаква по-ефективна работа на дружеството. Съвсем вярно. Колкото по-малко крадци, толкова повече икономически резултати. И толкова по-малко съкращения на родата, останала на работа в държавното предприятие.
ЧУВАЛИ СМЕ ТИРОВЕ ДА АТАКУВАТ КЪЩИ ПО МЕЖДУНАРОДНИТЕ ПЪТИЩА и даже да ги бутат. В нашия край подобни опити започнаха вече да правят и леките коли, без гаранция, че ще се справят като тировете. Оня ден тойота решила да пробва дали е здрава спойката между тухлите и хоросана в Блатешница. Резултатът е ако не тираджйски, то идиотски. Вярно, няма човешки жертви, но и къщата, и колата се нуждаят от ремонт, който ще излезе по-скъп, отколкото за ново. А собствениците на къщата могат само да благославят бога, че по тоя път не минават тирове. Иначе от къщата и тухла здрава нямаше да остане.
ДНЕС Е АТАНАСОВДЕН И СПОРЕД ПОВЕРИЕТО ЗИМАТА ТРЪГВА ДА СИ ОТИВА. Впрочем тя като че ли не е идвала, особено през януари. Ако има нещо да си отива тия дни, то са мартенските температури. Свети Атанас явно трябва да изгони топлината, а не зимата, та да остане нещо като сняг за февруари. Промени се природата и празниците вече не са това, което бяха. Та затова старите хора се молят най-после да дойде що-годе приемлив студ, та да има какво да се оправя. Иначе природата върви на пропадия. Като държавата.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система