Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 10.02.2011 г.
апропо
Картел до картела
Закопчаха рецидивисти и 15-годишна заради дрога
Точен класификатор на длъжностите искат медици
Пернишката крепост осма в Топ 10 на чудесата на България
„Стомана Индъстри” разширява номенклатурата на производството
В “Миньор” разпродават екипите от есения полусезон на търг
апропо
   ГОЛЯМ КЪСМЕТ ИМАХА ПЕРНИЧАНИ ВЧЕРА, ЗАРАДИ АВАРИЯТА НА ПАРНОТО. Късметът се състоеше в това, че радиаторите изстинаха, когато навън температурите бяха почти поносими, а към обяд – направо пролетни. Та в някои обществени сгради, където топлото не се спира никога, сутринта си беше 20 градуса отвсякъде. И така си остана почти целия ден. Не ни се мисли обаче какво щеше да стане, ако тая голяма авария се беше случила една седмица по-рано, при минус 15 градуса сутрешни температури и минус 5 дневни.
ДНЕС Е СВЕТИ ХАРАЛАМПИЙ И ПЧЕЛАРИТЕ СА В ПОЧЕРПКА. Най-вече ако им е останал мед от лани, с който да уважат своя патрон. Ситуацията в тоя бранш обаче за момента съвсем не е празнична. Масов мор по пчелите вещае тежка година, свързана с бая разноски и никакви гаранции за съживяване. Иначе днес е началото на пчеларската година, което е свързано с първата предпролетна подхранка на ципокрилите. Затова който има приятел пчелар, да го подкани да черпи поне едно лъжиче мед, та да е берекетлия новият пчеларски сезон. И да се подсети Свети Харалампий да закриля по-добре своите хора, щото ако го прави като лани – язък за масрафите и вярата в способностите му.
НОЩЕС ЗАВЪРШИ ПРЕБРОЯВАНЕТО ПО ИНТЕРНЕТ, А ОТ ДНЕС ЗАПОЧВА ХАРТИЕНОТО. Интересно защо обаче се направи такава яка реклама на електронното броене, при положение, че преброителите най-напред ходиха на курсове за ограмотяване, после подписаха договори и накрая им обещаха възнаграждения, които реално няма да вземат. И може да стане така, че в някои райони преброителите да обикалят от къща на къща за жълти стотинки и за едно листче с няколко цифри. Затова много по-коректно постъпиха ония нашенци, които ще изчакат преброителят вкъщи, та да вземе някой лев човекът.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система