Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 18.03.2011 г.
апропо
По-близо до масите
Разкриха лаборатория за фалшиви петолевки и десетолевки в Перник
Баскетболистките приемат "Тони 7" в неделя
Спасяват Профилакториум с овърдрафт
Всички апаши гастрольори – в ареста
апропо
   ПРОФИЛАКТОРИУМЪТ ЯКО ГО Е ЗАКЪСАЛ ЗА ПАРИ, та ще трябва да се реанимира с овърдрафт. Иначе долекуването може да се превърне в най-късия път към умирачката. Дотук с черния хумор! Иначе от ден на ден все повече се убеждаваме, че здравето е пари, и то много. Няма лечебница, която да не е на ръба на оцеляването, а даже някои и под него. Никаква реформа не спасява положението, а става все по-лошо. В такъв случай най-добре е да се върне старата система и да не се реформира нищо. Уникалният пернишки профилакториум, затънал в безпаричие, съвсем скоро ще предлага само панорамни изгледи на града и нищо друго. Друг е въпросът, че и овърдрафтът не оправя нещата, щото пари назаем се връщат. Ако има откъде!
ЕДВА ЛИ НЯКОИ ПЕРНИЧАНИН СЕ Е ТРОГНАЛ ОТ СЪОБЩЕНИЕТО на Общината, че започва едномесечно пролетно почистване. Което ще продължи от Деня на водата до Деня на земята. А някъде към края се пада и великденския празник. Готови сме да се обзаложим, че всичко ще си мине само с призиви. Народът предпочита, както казват трънчани „маану да наоди”, отколкото да си свърши елементарните граждански задължения. С тия кампании се получава на практика, че делото за почистването на Перник е дело на замърсителите на Перник. А ако въпросните замърсители са имали достатъчно съвест навремето до тая кампания нямаше да се стигне.
ЗАМОГНАХМЕ СЕ! В КВАРТАЛ ИЗТОК ПОЛИЦИЯТА РАЗКРИ печатница за фалшиви пари. Обаче работата пак нашенска. Напук на компетентните мнения на специалисти, че най-ефикасно се печатат двайсетолевки, нашенските майстори се специализирали в петолевки и десетолевки. Мизерна работа! Явно обаче от някъде трябва да се тръгне. Сигурно следващата печатница ще бъде за петдесетарки, а по следващата – за Алеко Константинов...
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система