Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 31.03.2011 г.
апропо
43 % е делът на пушачите сред хората на възраст над 14 години
СДС Перник подкрепи протеста “БелеНЕ”
Тежко болен перничанин се самоуби с пистолет
Държава с много „К”-та
Стадиона в Перник остана на сух режим заради пари
апропо
   НЯКАКВА КАМПАНИЯ „ДИШАЙ АКТИВНО” ИСКА ДА ПРИУЧИ перничани към навика да дишат активно. Мерси за вниманието, ама нямаше нужда! Как да дишаме активно при тоя мръсен въздух? Ако целта е да се изтровим по-бързо – да дишаме. Обаче лекарите съветват да дишаме ако може през влажна кърпичка, а още по-добре с маски като японците край Фукушима. Изобщо тая история с активното дишане да я препоръчват в екологичните краища. Там дишането е здраве, докато при нас си пожелаваме здраве. Затова временно дишането да се отложи поне докато не минат още няколко пролетни дъждове и не затворят някои производствени мощности. Нека после любителите на активното дишане да заповядат – ще ги посрещнем с широко отворени обятия и гърди.
СЕЛСКИТЕ НАМЕСТНИЦИ ИЗ ТРЪНСКИТЕ СЕЛА ЩЕ ГИ ИНСТАЛИРАТ в павилиони. В тая идея няма нищо лошо, даже е идеална. Това ще бъде в някои села най-съвременното строителство. Думата ни е за друго – обикновено павилионът навява размисли за търговска дейност – закуски, банички, боза, сладкиши и други подобни глезотии, на които застаряващото население отдавна е отвикнало. Та ако кметските наместници ще са в павилиони, най-добре и да изпълняват ролята на павилиони. И без това наместника го търсят за всичко – даже да носи хляба на болните и да им брои стотинките за ресто.
АКО Е ВЯРНО, ЧЕ 40 ПРОЦЕНТА ОТ ЖИТЕЛИТЕ НА ПЕРНИШКА ОБЛАСТ нямат достъп до денонощно здравно обслужване – втасала е реформата. Че това си е жива умирачка. И като знаем, че статистиката обикновено борави с украсени цифри, можем да си представим, че реално повече от половината нашенци са аут от системата. Тях единствено Господ ги пази и парите, ако ги имат. Така че всякакви дълбокомъдрени философии за стратегии и клинични пътеки трябва да започват именно с тия 40 процента, оставени на произвола.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система