Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 09.07.2003 г.
Бързи шофьори пращат четирима в болница
Реконструкцията по “Търговска” осигурена
ХЕИ затвори пет обекта заради лоша хигиена
Пияни пребиха 46-годишен мъж
Бързи шофьори пращат четирима в болница
Ели СТОИЧКОВА
   187 шофьори, нарушили скоростния режим, са били хванати в крачка от служителите на КАТ - Перник при извършените от тях проверки в рамките на акцията “Скорост и безопасност”, съобщиха от РДВР. Близо една пета от проверените през миналата седмица водачи са шофирали с несъобразена скорост. общият брой на проверените моторни превозни средства е бил 1016. от нарушителите най-голям е делът на тези, които са превишили скоростта в рамките на 20 и 30 км над допустимото - 136. 26 са тези които са минали позволената горна граница с 10 до 20 км/час. Не е малък процентът и на тези, които са се движели с 50 км/час над допустимото. Нарушителите от тази графа са 12 на брой.
Сред другите видове нарушения най-много са тези, които са карали без предпазни колани - 20. Четирима са глобени за това, че автомобилите им са с неизправни светлини, а други трима карали с износени гуми. Петима ще отговарят пред Закона за това, че са седнали зад волана без да притежават свидетелство за правоуправление, а четирима са хванати, че шофират след употреба на алкохол. В други нарушения са били уличени още 98 водачи на моторни превозни средства.
През миналата седмица са били регистрирани 17 пътнотранспортни произшествия, като причината за 11 от тях е шофиране с несъобразена скорост. В останалите шест случая причините са други. Четирима пострадали е равносметката от станалите през миналата седмица произшествия на пътя, уведомиха от КАТ-Перник.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система