Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 02.09.2003 г.
Дават $15 000 за борба с корупцията
Жестоки побоища белязаха уикенда
Ситроен изгоря за нула време
Мошеник преметна жена с 200 евро
Дават $15 000 за борба с корупцията
Яна МЕТОДИЕВА
   Конкурс за провеждане на гражданско разследване по случаи на корупция обявиха от проект “Инициатива отворено управление”, съобщиха от Регионалният бизнес център в Перник. Грантове ще се отпускат предимно за организации, отколкото за отделни лица, с цел осигуряване на по-добър финансов контрол и управление на проекта. Подкрепа ще се оказва на различни медийни организации, НПО, бизнес-асоциации, които искат да се включат в разследването и събирането на случаи на корупция.
Преференции ще се дават на тези, които имат списък с успешно изпълнени проекти в областта на разследването, мониторинга или друга форма на проект за следене съблюдаването на законите, но нови проекти и идеи също ще се взимат под внимание. Проектите могат да са разработени така, че да обхващат една година или по-малко. Успешните проекти ще се продължават след преглед на резултатите и оказаното въздействие, уточниха от РБЦ. Персоналът, който ще се ръководи от мениджър, трябва да включва журналисти, изследователи и юристи, като е добре представянето на предложения да е от организации на местно ниво.
Грантовете ще бъдат различни по размер и ще зависят от качеството на получените проекти, но няма да надвишават 15 000 ЩД за период от една година.
ИОУ ще сформира комитет за разглеждане на изпратените предложения и избиране на проектите, които ще бъдат финансирани.
Засега не е ясно дали Регионалният бизнес център ще кандидатства по проекта, но не е изключено, тъй като идеята за разследване на корупционни случаи е много добра, информираха от бизнес центъра.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система