Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 10.10.2003 г.
“Гергьовден”: Гласувайте яростно!
Спряна свободната продажба на въглища
Полицията хвана изнасилвач
“Гергьовден”: Гласувайте яростно!
Ефтика ГЕОРГИЕВА
   Кандидатът за кмет на партия “Движение Гергьовден” Иван Петров апелира към всички да гласуват яростно на 26 октомври. Негласувалите нямат право да търсят отговорност от управляващите, категоричен е той. Според него е много важно на големия християнски празник Димитровден, когато едно време чорбаджиите са избирали ратаите си, българският избирател-чорбаджия да избере най-подходящите си ратаи. Нека на Димитровден хората да се сетят за другия голям празник - Гергьовден и да изберат най-подходящите си чорбаджии с бюлетина N45, каза Иван Петров.
“Ние няма да ви даваме безсмислени и нелепи обещания. Единственото, което можем да обещаем е, че със сигурност ще работим за този град”, каза Иван Петров. Ще работим за това българите да не се чувстват чорбаджии само преди избори, а през целия мандат да контролират работата на управляващите, които са цанили на работа с гласовете си. Той припомни измислените от движение “Гергьовден” критерии за кметовете да са “местни, свестни и известни”, които по-късно са приватизирали и останалите партии. Това не трябва да се отнася само за кметовете, но и за депутатите, категоричен е Иван Петров. Той прогнозира ниска избирателна активност и апелира към всички да упражнят правото си на глас. “Липсата на позиция не е позиция”, убеден е той.
“Гергьовден” също се противопоставя на делението на парламентарно и непарламентарно представени партии в предизборните дебати. Перничани трябва да имат възможност да изберат най-достойния измежду всички кандидати за кметския стол.
В събота от 14 часа гост на Перник ще бъде идеологът на “Гергьовден” Любен Дилов-син. Всички перничани са добре дошли да чуят винаги свежите му и оригинални идеи в клуб “Гергьовден”.
Вчера “Гергьовден” откри кампанията в Ковачевци, където кандидат за кмет на “Гергьовден” е Киро Табаков. На 15 октомври стартира и кампанията на кандидат-кмета на движението за Църква и втори в листата за съветници Румен Груев.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система