Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 07.01.2004 г.
А.Георгиева: Новите кметски наместници са част от моя екип
Бистрят новата структура на Общината
Шестгодишният Огнян за втори път с кръста
Започна приемът на данъчни декларации по чл. 41
А.Георгиева: Новите кметски наместници са част от моя екип
Юлия КУЛИНСКА
   Назначени са кметските наместници в 5 от 6-те села на Пернишка област, съобщи на пресконференция вчера кметът на Община Перник Антоанета Георгиева.За кметство Лесковец това е Драгомир Богданов, за кметство Вискяр - Пламен Лозанов, за кметство Селищен дол - Марин Димитров, и за кметство Зидарци - Румен Величков. Кметският наместник в Боснек ще бъде назначен в близките дни.
Всички бивши кметски наместници са били уведомени за прекратяване на трудовите им договори от 1 януари т.г. в присъствието на представител на Общината и на Общинската полиция.. С никой от тях не е имало проблеми с изключение на кметство Лесковец, уточни г-жа Георгиева.
Настоящият кметски наместник Драгомир Богданов е бил пряко избран за кмет от населението през1995 година, той е познат на своите съселяни и се е справял добре със задълженията си.
Моето лично мнение е, че управляващият населеното място трябва да бъде пряко избиран от населението му. Според мен хората, на които съм гласувала доверие да управляват определено село, ще се справят със задълженията си и ще докажат, че заслужават доверието, което съм им дала, подчерта Антоанета Георгиева.
Политическите истерии на соцентралата са абсолютно партийни и необосновани. Моите мотиви за избора на кметски наместници нямат нищо общо с партийните пристрастия и основният ми мотив е бил интересът на хората. Кметските наместници са част от моя екип и съм убедена, че с работата си ще докажат, че не са политически лица, а ангажирани и честни хора, работещи в името на своето село. Аз постъпих съвсем лоялно към бившите кметове, като ги освободих след 1 януари 2004 година и те получиха своята 13 заплата, обясни г-жа Георгиева.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система