Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 16.01.2004 г.
Само два гласа не стигнаха на Н.Темелков за шеф на ОбС
Търсят виновни за Осмо училище
ХЕИ обяви предепидемична обстановка
Само два гласа не стигнаха на Н.Темелков за шеф на ОбС
Юлия КУЛИНСКА
   И на вчерашната сесия на местния парламент съветниците не успяха да изберат председател на Общинския съвет. Беше издигната единствено кандидатурата на Ненко Темелков от БСП. Общият брой на гласувалите беше 24, като действителните гласове наброяваха 19. Имаше 3 недействителни бюлетини и два празни плика. За валиден избор са необходими 21 гласа.
Сините бяха изненадани от липсата на втора лява кандидатура. По първа точка от дневния ред на днешната сесия кметът на Община Перник Антоанета Георгиева отговори на питане, отправено й от председателя на червените Иван Димитров защо са били разбити сградите на кметствата в Лесковец и Зидарци при настаняването на новите кметски наместници. Поредното лирическо отклонение и нагла лъжа нарече г-жа Георгиева твърденията на БСП за нарушаване на обществения ред. Тя обясни, че старите управници са били помолени да оставят ключовете от кабинетите си,
но те не са го сторили. Кметът даде за пример бившия кмет на Община Перник инж.Андрей Андреев, който съвсем толерантно я е посрещнал на входа на кметската обител и й връчил ключовете.
Аз потвърждавам твърдението си, че ако във времето наместниците, които аз съм назначила не оправдаят доверието ми и ако населението не е доволно от работата им, ще поправя грешката си и ще си призная, че съм сбъркала, каза г-жа Георгиева.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система