Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 01.03.2004 г.
Готов е проекто-бюджетът на Община Перник
Тръгва делото за източването на “Стомана”
Пак отложиха делото срещу Малкия Федка
Проекто-бюджетът на Перник влиза в Общинския съвет
Готов е проекто-бюджетът на Община Перник
Юлия КУЛИНСКА
   Готов е проекто-бюджетът на Община Перник за 2004 година. В него са заложени 21 млн. лева. Предстои разглеждането му в постоянните комисии на Общинския съвет, а на 11 март паричният закон ще бъде обсъден на първо четене и от местния парламент. Заедно с него кметският екип ще предложи за коментар и новата структура на общинската администрация.
4 500 хиляди лева са заложени в проекто-бюджета за капитално строителство. В него са включени и средствата от поименния списък, който е изготвен по предложения на кметовете на населени места в Общината, които са второстепенни разпоредители на общинските пари. Около 1 400 хиляди лева ще бъдат използвани за ремонта на пътища, а 750 хилядарки са предвидени за строителни работи и благоустрояване на жилищни квартали.
Държавната субсидия, определена за ремонтни дейности на учебни заведения, за водопровод и канализация в Община Перник е в размер на 210 хиляди лева. От тях 60 на сто са определени за училища и детски градини.
През тази година ще бъде довършена и второта част от главния колектор. За него са заделени 1 500 хилядарки. Около 550 хиляди лева ще бъдат вложени за довършване ремонта на ул.”Търговска”, а 40 хиляди лева са определени за преустройство и ремонт на трафопоста в пернишката болница.
Съгласно Закона за бюджета, той трябва да бъде обсъден и приет до 17 март от Общинския съвет, след което да бъде представен в Министерството на финансите.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система