Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 08.11.2004 г.
“Юмручно” правосъдие раздават от “Полас България”
Червените искат най-строги партийни наказания утре
Дълговете на “Елена Георгиева” към НОИ гонят два милиона
Отварят за зимата част от магистралата
“Юмручно” правосъдие раздават от “Полас България”
Любомира ПЕЛОВА
   До юмручни схватки се стигна в петък следобяд, когато стана ясно, че “арестуваният” камион с продукция на “Арахни” все пак ще тръгне към границата, след като Пернишкия окръжен съд го освободи от наложения неправомерно запор.
Пред очите на полицаи от 2 РПУ Мариана Кирилова-секретар на синдикалната организация на КНСБ в предприятието получи як удар в лицето от представителката на “Полас България” Екатерина Златкова. Физическата разправа бе резултат от нагнетяваните до бяло в продължение на близо три седмици страсти около задържания камион с продукция за износ, от който зависи до голяма степен хлябът на близо 250 работнички. “Вината” на шивачките от “Арахни” бе, че бяха опасно близо до жълтото “Ауди” на Златкова и й изкрещяха в очите някои нелицеприятни истини на тема морал. Тогава приближената на собственика на “Полас-България” Йоргус Полиудакис Екатерина се извъртя и преди още полицаите да успеят да реагират така удари в главата синдикалистката, че само обиколилите я плътно шивачки я предпазиха да не разбие главата си на асфалта.
Простаци, нещастници, идиоти, ще видите вие какво ви чака, редеше заканите пък Полиудакис, когато стана ясно, че камионът с продукция, която фактически не е собственост на “Арахни”, е задържан неоснователно и возилото в петък следобяд тръгна към границата.
КНСБ ще заведе дело за физическата разправа с неин активист, съобщи Наташа Ангелова-председател на РКС на КНСБ в Перник. КНСБ ще продължи да се бори за спасяването на хляба на 250 работнички от “Арахни”, каза още синдикалната лидерка. Фирмата е от десет години в Перник, плаща почтено прилични заплати, внася редовно осигуровки и данъци, разполага с висококвалифициран персонал и умишленият й фалит, обслужващ нечии интереси няма да бъде допуснат, е категорична Ангелова.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система