Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 28.12.2004 г.
Без тролеи в малките часове на новогодишната нощ
Д. Радин: Репресираните ще участваме на изборите
Чрез клуб “Предприемач” можете да получите кредит
Ще изготвят по-здравословно меню за децата в училище
Без тролеи в малките часове на новогодишната нощ
Любомира ПЕЛОВА
   В новогодишната нощ ще има транспорт за перничани и по трите линии - за кварталите Изток и Тева и Кралевски път. Електровозилата ще се движат по разписанието за празници. По линия 17 първият тролей ще тръгва в 4,50 ч. от спирка Метал и в 5,10 ч. - от началната спирка на гарата. В 22,20 часа тръгва последното возило по редовния курс от квартала на металурзите. В обратна посока последният редовен тролей ще тръгне в 23,10 часа, най-закъсалите ще могат да разчитат на прибиращото се към депото в 23,40 последно возило.
За разлика от миналата година сега няма да има среднощен превоз с общинските електровозила. Заради празника на площада тогава кварталци можеха да се извозват и в двете посоки в малките часове.
За жителите на кв.Тева, които използват десетката е интересно да знаят, че към центъра първият тролейбус в празничните дни ще тръгва в 5,30 часа, в обратна посока електровозилото ще тръгва в 6 ч. Жителите на Тева ще могат да разчитат на редовен транспорт до 21,30 ч., когато към квартала потегля последният тролей.
Перничани, които ползват линия N20, най-рано ще могат да тръгнат от Кралевски път към центъра в 5,00 часа. Към Кралев дол пък от начална спирка първият тролей е в 5,45 часа. Последният редовен курс от гарата е в 22 ч., а в 22,45 ч. до депото ще пътува последната двайсетка, уточни управителят на фирмата инж. Тодор Цветанов.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система