Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 10.01.2005 г.
Шофьорът на Антоанета Георгиева унищожи кметското Пежо
Клошар почина на улицата
Сурвакарският огън ще бъде запален в село Габров дол
Застраховката за коли поскъпва от февруари
Шофьорът на Антоанета Георгиева унищожи кметското Пежо
   Кметът на Перник Антоанета Георгиева остана без служебен автомобил. Синьото Пежо 605 Д с регистрационен номер РК 00 01 АВ неофициално бе обявено за изчезнало в петък след обяд, а по-късно бе намерено изпепелено в околностите на с.Пали лула.
Шофьорът на градоначалничката, 28-годишният Чавдар Стефанов твърдеше, че е оставил автомобила пред дома си в с.Ярджиловци, където се прибрал за почивните дни. От там го били задигнали злосторници. Една от първите версии бе, че кражбата на служебното возило е своего рода заплаха срещу Георгиева или срещу служебния й шофьор.
Според официалната информация на пресцентъра на РДВР, картината е малко по-различна- сигналът за случилото се е подаден в дежурната част на 1 РПУ в 7,30 часа на 7 януари. Той гласи, че Пежото е изчезнало за времето от 17,30 часа на 6-ти януари до 7,30 ч на следващия ден. След незабавни оперативно-издирвателни мероприятия, автомобилът е намерен напълно изгорял край реката между селата Ярджиловци и Пали лула. Случаят е поет незабавно от екип на Окръжна следствена служба, служители на 1 РПУ и сектор “Криминална полиция”. Криминалистите изяснили, че кражба на кметското возило няма. Служебната кола е управлявана от шофьора Стефанов, който я ударил в бетонов стълб, опитвайки се да премине реката с нея. От удара колата се е самозапалила.
По случая вече е образувано следствено дело, а на Стефанов е взета мярка за неотклонение “подписка”, тъй като криминалното и съдебното му досие са чисти и опасност да се укрие няма.
Служебното Пежо бе купено през 1992 година от първия син кмет на общината Димитър Бояджиев. После два мандата с него се возеше екскметът Андрей Андреев, от когото по право пък го наследи Георгиева.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система