Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 28.04.2005 г.
Ники Пора пак посегна на живота си, бил в тежка кома
4000 ученици обучени по водно спасяване
Нито един перничанин не дарил кръв
Ники Пора пак посегна на живота си, бил в тежка кома
Любомира ПЕЛОВА
   Пернишкият топ-рецидивист Николай Александров, по-известен с прякора Пора, който преди десетина дни оцеля след убийствен скок от последния етаж на Съдебната палата, вчера не се яви в заседателната зала, където трябваше да се гледа поредното дело срещу него. Причината- 33-годишният апаш този път бере душа в затворническата болница в София след поредния, петнадесети опит за самоубийство.
Пора успя да извърти коронния си номер и зад решетките. Рецидивистът останал за минутка сам в един от лекарските кабинети и успял да докопа опаковка транквиланти. Според запознати, Александров е в кома още от петък, миналата седмица. До момента все още не е излязъл от нея.
Вчера срещу него трябваше да тръгне процеса за грабежа, извършен в условията на тежък рецидив на 16 февруари, когато
насред Перник, към 18 часа рецидивистът нападна младеж, едва не му потроши ръцете с метална тръба и му отмъкна мобилен телефон “Сименс”.
Наглото нападение бе извършено месеци, след като Пора за пореден път бе напуснал килията. Ако и този път оцелее, за поредното престъпление го очакват до 10 години затвор.
Вчера съдебният състав разпореди да бъде извършена тройна съдебно-писхиатрична и психологична експертиза от специалисти от столичната клиника на 4-ти километър. Те трябва да се произнесат луд ли е Александров. Според началникът на психиатричното отделение на пернишката общинска болница д-р Робърт Крумов, Ники Пора не е шизофреник , но има прояви, характерени за клаустрофобията- страх от затворени пространства, обясняващи многобройните му опити за самоубийство.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система