Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 16.05.2005 г.
Подпалиха леката кола на радомирска експрокурорка
Дългове за 9 хиляди оставил Кире Либерало
КАТ глобява абитуриентите
Подпалиха леката кола на радомирска експрокурорка
Любомира ПЕЛОВА
   Сигнал за пожар и стрелба вдигнал на крак полицаи и пожарникари към 3,40 часа в петък. Той е бил подаден от живущи в кв.Димова махала в Перник. Те алармирали, че е възникнал инцидент в имота на ексрадомирската районна прокурорка, в момента адвокат по наказателни дела Симона Зарева.
Според добре информирани, неизвестните засега атентатори разбири вратата на гаража на юристката, поляли автомобила й - “Фолксваген Голф”, с бензин и му драснали клечката. От високата температура при горенето, гумите почнали да се пукат и да гърмят и именно това помислили за стрелба съседите на юристката. Заедно с полицейския екип, на мястото на инцидента пристигнали и две пожарни. Возилото обаче е напълно изпепелено. Според източници от полицията, адвокатката е получавала анонимни заплахи по телефона, тя разпознала и гласа на “събеседника по /не/желание”.
От няколко години Симона Зарева поема основно тежки наказателни дела. Тя е защитник по един от процесите и на небезизвестния рецидивист Ники Пора, който след умопомрачителния си скок от последния етаж на пернишката Съдебена палата е по-известен като Ники Батмана. Дни след инцидента в зала 8, от който апашът се отърва без нито една сериозна контузия, той направи нов опит за самоубийство, поглъщайки успокоителни в лекарски кабинет на затворническата болница в София. И отново оцеля, излизайки от комата, в която бе изпаднал.
Пожарът в Димова махала липсваше в информационния бюлетин на РДВР. Из Перник тръгнаха слухове, че палежът е поръчан от колега на експрокурорката. Симона Зарева отказва коментари по инцидента.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система