Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 17.10.2005 г.
Търсят килъра на Райко по описание...
Търсят килъра на Райко по описание...
   Полицията търси килъра на Райко Кръвта по описание на свидетели. Знае се, че е висок и як мъж, който вечерта на убийството е бил с качулка на главата. Отпадна първоначалната версия, че е стреляно от движещ се автомобил. Според очевидци на показния разстрел Аудито, което по-късно бе открито опожарено на ул. “Софийско шосе” в Перник, е било паркирано на метри от светофара в центъра на града при хотел “Струма”. В него двама мъже са изчаквали Райко да излезе от Ирландския пъб. Към 21.20 килърът явно е получил сигнал, че жертвата излиза от заведението, слязъл спокойно от задната врата, прицелил се, стрелял и си тръгнал. Категорично е доказано, че оръжието, с което бе убит наркобосът на Югозапада, е 9-милиметров “Макаров”. Изстрелите са били абсолютно точни, няма нито един погрешно отправен куршум. От четирите патрона, покосили Райко, фатален е бил първият, който е влязъл в главата и след това е излязъл. Останалите три са попаднали в бузата на Кръвта.
Според свидетели на убийството Райко е пресичал пътното платно към хотела, говорейки по мобилния си телефон. Пострадалият полицай Николай Костов е идвал срещу него. Двамата се познавали от деца, защото израснали в един и същи квартал на Перник. За секунди се спрели и се здрависали. Точно в този момент килърът е произвел фаталните изстрели.
Според добре информирани източници категорично е доказано, че опожареното сребристо Ауди е колата, с която се движели килърът и неговият шофьор. Автомобилът е бил откраднат от София. Нисанът, оглеждан в четвъртък до обяд от оперативно-следствената група наистина е собственост на Райко Кръвта.
Много са версиите, по които работят следователи, полицаи и прокурори. Въпреки срещите му с Атон Милтенов - Клюна и други босове на подземния свят, в Перник се твръди, че 35-годишният Райко Василев - Кръвта не е бил човек на никого. Бил е единак, вземал дрога от всички, стига цената да го устройва, се коментира в града.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система