Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 15.11.2005 г.
Убиха полицай от Централния софийски затвор след запой
Разследват 28-годишен лихвар
Учители ще погребват ритуално бюджет 2006
Убиха полицай от Централния софийски затвор след запой
Илияна ИВАНОВА
   Полицай от Централния софийски затвор бе убит при пиянски скандал в пернишкото кафене “Тропикана”, намиращо се в района на автогарата, съобщи регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов. Инцидентът станал към 22 часа в неделя. Според свидетели същата вечер жертвата и заподозреният в убибийството седели на една маса, а фаталният изстрел бил произведен след дълъг запой.
Надзирателят от Централния софийски затвор - Николай Тодоров Захариев /41 г./ от Перник, отишъл приквечер в заведението. Там се срещнал с 39-годишния Идаки Николов, с когото са стари познайници. Двамата си поръчали алкохол и започнали да се черпят. Изведнъж Идаки Николов извадил пистолет и от упор стрелял в събедедника си, твърдят очевидци. Според експертизата Николай Захариев е убит с един куршум в областта на корема. Веднага след инцидента свидетели се обадили в Центъра за спешна медицинска помощ, където е подаден сигнал за прострелян мъж. Две минути по-късно линейката била на местопроизшествието, но тежкораненият вече бил мъртъв. Трупът му е закаран в “Съдебна медицина” за аутопсия.
В суматохата след изстрела 39-годишният Идаки Николов, който е заподозрян като извършител на убийството, успял да избяга и до редакционното приключване на броя вчера все още не беше открит от органите на реда. Изчезналият мъж е обявен от РДВР за местно издирване. Той работи в софийска охранителна фирма и до този момент няма криминални прояви. Засега не е ясна причината за фаталния инцидент. Предстои служителите на реда да установят мотивите за стрелбата, както и дали пистолетът, с който е стреляно, е законен. По случая е образувано следствено дело.
Служители на реда цяла нощ извършваха оглед на заведението. Вчера през деня локалът остана пуст, а вратите му бяха залепени с лепенки.
Убиецът е задържан вчера след обяд в столицата.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система