Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 23.11.2005 г.
Трима загинаха на място при катастрофа край Долна Диканя
Апаши катастрофираха, бягайки от полицията
Собственикът на “Чайка” плаща повече заради сгрешена площ
Трима загинаха на място при катастрофа край Долна Диканя
Илияна ИВАНОВА
   Трима души загинаха при тежко пътно-транспортно произшествие, станало на главен път Е-79 вчера сутринта. Трагедията станала към 8 часа.
По първоначални данни, лек автомобил “Лада” пътувал от столицата към Дупница. Колата най-вероятно се е подхлъзнала на заледен участък и след това се завъртяла на пътя, като навлязла в платното за насрещното движение. Там се ударила в идващ от Дупница товарен автомобил “Рено” със софийска регистрация. Загинали са тримата пасажери в лекия автомобил. Никой от тях не носел документи за самоличност, затова вчера служителите на реда започнаха действия за изясняване на тяхната самоличност. Предполага се, че тримата са от ромски произход и са от Дупница - работници в строителна фирма. В късните следобедни часове вчера стана ясно, че зад волана е бил 45-годишният Г.Б., от Дупница. Освен него са загинали и пътниците в “Ладата” Д. С. /48 г./ и А.Л. /19 г./ от Дупница.
52-годишният водач на товарния автомобил - жител на столицата, е докаран веднага след инцидента в Центъра за спешна медицинска помощ, където е бил прегледан. Медиците установили само леки охлузвания и натъртвания.
Свидетели на инцидента твърдят, че вчера сутринта пътят е бил заледен. Започнали са да го опесъчават малко след катастрофата. От полицията предупредиха, че температурите вече спадат под нулата и на места се получават заледявания, които са много опасни и могат да предизвикат катастрофи. Затова водачите на моторни превозни средства трябва да се съобразяват със зимната обстановка. По случая е започнато разследване, за да бъдат установени причините за трагедията.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система