Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 11.04.2006 г.
Настаняват търговците на пазара в нови магазинчета
Павилион за в-ци осъмна “украсен” със заплахи за убийство
Настаняват търговците на пазара в нови магазинчета
Юлия КУЛИНСКА
   На 20 април т.г. ще бъде проведен търгът за отдаване под наем на новите павилиони, намиращи се в района на ОП “Пазари”, съобщи зам.-кметът инж. Симеон Симеонов. Съгласно решение на ОбС наддаването ще се проведе за две места. Едното се намира на пространството зад административната сграда на дружеството. На него са изградени 21 дървени павилиони и те ще се ползват от търговците на промишлени стоки, които сега предлагат стоката си на ул. “Васил Левски”. Будките са собственост на Общината и са естетически издържани. Вертикалната планировка на целия терен, на който са построени магазинчетата е ремонтирана, направена е нова канализация и ще бъде асфалтирана. След приключването на търговете ул. “Васил Левски” ще бъде освободена от нерегламентираните търговци. Началната тръжна цена ще около 20 лева. Всеки павилион е от по 5 квадратни метра, обясни инж. Симеон Симеонов.
Второто място, на което ще бъдат разиграни “ на зелено” павилиони и ако за тях има достъчно желаещи, за един месец Общината ще ги изгради, е по ул. “Железничарска”. На нея са определени места за 20 магазинчета. До тях ще бъдат разпределени и 20 места за временно настаняване на търговци, които предлагат сезонни стоки - дини, тикви, зеле, грозде.
За там има решение на Общинският съвет, с което се определя и мястото за търговия от подвижни съоръжения, лекотоварни автомобили, камиони и други. С обособяването на тази зона ще се премахне пропуск в управлението на пазарите, защото досега не е намерено място, където да се търгува от коли. Досега превозните средства спираха под блока на пазара и живущите недоволстваха от това, обясни инж. Симеонов.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система